Årsmøte i Flåm?

Hei alle! Det har vore snakka om å ta ein utflukt til Lærdal og Flåm laurdag 22.sept. Opplegget er at vi deltek på «Galdane Rundt» i Lærdal først, for så å reise til Fretheim Hotell i Flåm for årsmøte, middag og sosialt samvær.

Dersom du vil vere med på dette, meld frå her eller send ei melding til Johnny på telefon 97054371. Ta gjerne med fruen eller gubben!

PS: Det går rykter om at det minkar «faretruande» på romma på Fretheim, så vi må bestemme oss raskt!

7 Responses to “Årsmøte i Flåm?”

 1. Magne sier:

  Hei

  Eg er med.

 2. Hei! Då har desse sagt at dei vil vere med til Lærdal og Flåm: Asbjørn, Dag, ErlingKD, Johnny, Magne, Ola, Roald, Aase-Britt og Oddvin. Det blir sikkert fleire…

  Dermed set vi i gang! Den enkelte ordnar seg rom på Fretheim Hotell, og her er det lurt å få med seg «en venn» å dele rom med. Påmelding til løpet gjer du til denne epost-addressa: borre.ovestetun@hydro.com Frist er 21.sept.

  Ber om at du gjev tilbakemelding til meg at du har sett dette og eventuelt meldt deg på m.v.

 3. Vi har eit «nifst» etterslep når det gjeld saker. Her er 2 eg kjem til å fremje på møtet i Flåm:
  1. Gubberopet: Skal ikkje dette takast fram att og praktiserast?
  2. Badevekter: Kan vi stole på slike? Kvifor viser dei ikkje same tal, og kvifor har dei så vanskeleg for å vise «gode» tal? Er det fake information/fake news»?

 4. Roald sier:

  Hei ! 3 saker :
  1 Human trening er eit ord som er vorte brukt i år. Kva er det ? Rune si trening er meir human vert det sagt. Men kva er best for oss ? Human eller Johnny trening ?
  2 På facbook, lukka gruppe
  3 Dugnadsprosjekt

 5. sverre sier:

  Eg vert med. Tar med fruen. Det er vel lov og gå/småspringe Galdane rundt.
  Saker ja. Har ei sak.
  Korleis vert eg oppfatta blandt springegubbane når eg ikkje er med på lørdagane. Vert det og sykle Holtane opp og vere med på innetrimmen (vert med der i vinter) rekna som mindreverdigt. Kan eg kalle meg gubbetrimmar.

 6. Hei alle! Det ser ut som vi blir ei god gjeng som reiser til Sogn i helga. Desse har eg på mi liste: Asbjørn, Dag, ErlingK, Roald, Magne, Johnny, ErlingB, Trude, Sverre, Berny, Rune, Turid, VidarH, Hilde, Aase-Britt og Oddvin. Det blir 16 stk. det! Er det fleire, eller er nokon av dei nemnde likevel ikkje med?

 7. Dag sier:

  Har ei sak som kanskje kan settast på saklista: Kva er status på dei ulike medlemmene? Har eit inntrykk av at noken er slutta i arbeid, andre har kanskje fylt runde år, er vi slutta å feire slike storhende? Kva skjer? Er alt kun konkurranseorientering?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.