Møllestest 2009

På årsmøtet sist laurdag tok Erling, så sporty, på seg å arrangere ein ny mølletest.  Etter suksessen i 2007, kan ikkje dette anna enn å gå bra!  Som sist er det i garasjekjellaren til Erling det skal skje, og som sist skal vi sjå kor langt vi spring på 10min.  Versågod Erling – vi er til din disposisjon… Vi gru-gledar oss!!!

26 Responses to “Møllestest 2009”

 1. Erling sier:

  Eg er i full gong med å forberede mølla til test, mogeleg eg finn dei gamle testresulteta og. no kan de berre kome på bana. meld dokke på sei kva kveldar det er best så ordnar eg resten.

 2. Johnny sier:

  Den gamle diskusjonen «Mølletest 2007» finn ein i menyen til høgre under Arkiv-Februar 2007. Her er mykje god og fornøyeleg lesnad…

  Uansett er er er resultata frå den gong:

  Kjell 2690m
  Åsmund 2560m
  Magne 2540m
  Johnny 2530m
  Asbjørn 2140m
  Anders 2060m
  Rune 2040m
  Roald 2040m
  Dag 1880m
  Svein Arne 1820m
  Erling 1770m
  Turid 1660m

  Utanfor konkurranse-klassen (Gubbe-aspirantar):
  Gaute G. 2170m
  Arne H. 2080m

  Då er det berre å innfinne seg på stemneplassen når Erling gjev deg melding om det!!!

 3. Eg dreiv og rydda vekk litt «søppel» her på bloggen, og då kom eg i skade for å slette innlegget til Ivar som låg her… Sorry!!!

 4. Johnny sier:

  Her var det stillt… Sikkert fordi alle er så ivrige å få komme på mølla at dei ikkje får fram eit ord….. Eg tenkte at sidan eg var førstemann på forrige test, skulle eg ikkje stå i vegen, men gje den plassen til ein anna gubbe.

  Altså: Erling ventar på påmeldingar!!!!

 5. Dag sier:

  Vi har nok grådig lyst, men vi veit å beherske oss; beskjedne som vi er.

 6. Asbjorn sier:

  Eg har så god tid på mølla frå før av, 10 minutt trur eg det var, så eg lurer på å stå over denne gongen.

 7. Roald sier:

  Eg og va ned på 10minutt !! Har etter avtale med møllarguten fått utsetting på testen til «snåsamannen» har fått skikk på hofta!

 8. ivar sier:

  Hei!Du er tilgjeven, Johnny.Eg vil nok gjennomføre «eksamen» hjå Erling og oppfordrer spesielt Asbjørn og Dag om å ta testen.Hehe..Eg treng gjennomkøyringa og vil teste den gode spensten på tredemølla.Snart er det ny pulsklokke og konkurransesko.Men vil dokke innaføre Bjørsetodden vere med på mølletesten?Hm..Spanande dette her.

 9. ivar sier:

  Hei!Du Roald.Har «snåsamannen»problem med hofta også?Det visste eg ikkje…

 10. Asbjorn sier:

  «Snakkar» de om den lokale «snåsamannen», sidan de har gjeve han liten s og hermeteikn?
  Jau, eg skal «gå opp i mølletest». Men først må eg få «kurert» høgre vrista. «Møllaren» er jo «kurator», så kanskje «test» og «kur» kan kombinerast? Då blir det vel «gjentatte forsøk»?

 11. Det er mykje skvankar ute og går for tida… Eg skal tenke litt på om også eg har ein sånn ein…. Elles registrerte eg at Leif melde seg til mølletest i morgon som første mann. Flott – då er vi igang!!!

 12. ivar sier:

  Hei!Ja, eg har på følelsen at ein del gubbar slit litt med diverse skavankar og kanskje eg har ein også.Ikkje enkelt å beherske 20kilos manualar for armane når helst teknikken skal sitte.Det merkast på armane det.Men ikkje verre enn at løpstreninga fungerer som normalt.Flott Leif at du er først!Kven blir då nr 2..?

 13. Kjell N sier:

  Her i Shanghai er det ikkje mulig å trene ute i gatene, så det blir trening på mølla i treningsstudioet rett bort i gata.
  Er litt tung i kroppen etter mykje god kinamat og øl (temperaturen gjer at ein må drikke litt). Kjenner at forma ikkje er meir enn sånn passe så eg ser fram til å kome heim til Jølster og effektiv trening.

 14. Magne sier:

  Eg har ingen skavankar berre ein slakk lisjefinger, men spring utmerket. Så eg er klar, dagar som passar er tirsdag eller torsdager.

 15. sverre sier:

  Ja då skal eg få prøve mølla til Erling for første gang. Spennande. Det vert på søndag kveld eller før trimmen på mandag.

 16. Erling sier:

  Første gut er ferdig med prøva nemleg Leif. Avstanden han tilbakela på 10 min er 2160 m. etter at dette er første gong han er oppe på ei mølle synest eg dette er storslagent. No er det klart for dei neste.

 17. Erling sier:

  Nye sprekingar.det vil ingen ende ta det blir betre og betre tider på mølla. Det ser slik ut, Magne 2540m, Oddvin 2160m Leif 2160m Sverre 1880m. Magne tangerte sjølvbeste for to år sidan. Dei andre er nye av året og har ikkje persar å syne til. Sverre er ikkje berre sprinter, men også ein mellomdistanse løpar. Så berre kvi dykk det ligg mykje svette bak desse tidene

 18. sverre sier:

  Johnny snakka om skader. Kan opplyse om at verken i hofta er minimal etter mølletesten med påføgande innetrim. Kjempekveld. Kanskje mølla er tingen. Detta var moro. Takk for skryt Erling. Vi dar bak har ikkje andre enn oss skjølve å lite på. Du kan berre stille Roald. Mølla er ikkje skadeleg for hofter.

 19. Johnny sier:

  Dette er bra karar… Flott at du Erling har fått sving på testinga. Imponderande av debutantane (Sverre-Oddvin-Leif). At Sverre når nesten 2000m med minimal springetrening var sterkt. Spørs om du må skaffe deg eit sånt apparat…. Magne har sett standarden dar framme, så her må mølla på max skal dette slåast…

 20. Erling sier:

  ASBJØRN I FORM. Utruleg men sant denne mannen er no best i Langhogane 2380m vart metrane han fekk på 10 min. Men både Dag eg og Sundal er i kjempeslag, så han skal brynast. Han klaga mest over store skor, men dette var nok berre gunstig, for han berre auka og auka etter som tida gjekk.

 21. Asbjorn sier:

  Eit lite tips til andre. Eg auka skolengda med 5% og fekk tilsvarande lenger skrittlengde. På lengre distansar får ein mange meter gratis.

 22. Roald sier:

  Hei

  Ka skonummer brukte Asbjørn ? Eg brukar 45, men dersom lengda på skoa betyr noko vurdera eg å stille med skonummer 47. . eg er iallefall klar til test 10 minutt må eg vel klare

 23. Erling sier:

  Ny rekord. Eg lyt få turbo på mølla ser eg. Den nye rekorden tilhøyrer Kjell Navelsaker og er på 2640 m. Dersom Roald kjem med veldige skor går vel mølla for seint. Stillinga nedover er Magne på andre Asbjørn på tredje Haugland fjerde Berg femte sverre sjette, og i morgon Roald kanskje med frue

 24. Asbjorn sier:

  Viss du Roald skal springe med frue, trur eg det er best du spring berrføtt. Mølla er kort og smal, men høg nok. Eg også brukar 45 i sko, vanlegvis. Men til mølla brukte eg nokre lengre sko, med ekstra fjøyring i sålen. Då vinn ein både litt på lengde og på høgda. Eg det er høgt under taket hos Erling, både so og so.

 25. Erling sier:

  Roald med frue, nye persar. Nilsvegen er i gong denne gongen nedre del. Roald med 50 m lenger enn for to år sidan 2090 m, Jorunn med første gongs pers på 1160 m gratulerer. Roald påstår han har trent mindre i år enn før, dette er feil , men du har fått varme opp med sprintergruppa, dette gjev resultat.

 26. Erling sier:

  Rune er best i Nilsvegen. Med korte sko, tung i kroppen og nedtrykt, dette var Rune sjølv som utrykte, sette han naboen ettertrykkeleg på plass med 2160 m. Etter det eg finn ut er det no 3 stk på 2160 m. Korleis skal ein plassere dei då.
  Eg skal på treningsleir i neste veke,då kviler mølla, MEN DE ANDRE BØR IKKJE KVILE

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.