Styremøte

Etter det ein kan hugse frå årsmøtet i vår, har vi mykje arbeid som skal gjerast.   Det er difor på sin plass å å kalle inn til «Styremøte» i Gubbetrimmen.  Som vanleg er styret i vår organisasjon alle….  Eg foreslår laurdag 17.november som dato for møtet.

Dersom vår kjære referent Dag klarar å sy saman referatet frå årsmøtet, kan vi alle sjå våre gjeremål fram mot møtet…..

Er dette ein dato som passar gubbane?

7 Responses to “Styremøte”

  1. Roald sier:

    Eg trur dagen passar for meg, kan stille kjellaren til disposisjon om nødvendig

  2. Erling sier:

    Dette er noko eg verkeleg ser fram til å få oversikt over gjeremåla, frå årsmøte. Datoen passar sikker ser ikkje gebursdagar i vegen.

  3. Anders sier:

    17.november ser ut til å passe, om ikkje det er komme til noko i dag eg ikkje veit om.

  4. turid sier:

    Hei på søndag kveld. Vi har hatt litt trim idag og; fin tur til Skargrovboten i Gjesdalen. Ser ut som Rune kan 17.11. (og kanskje jeg også??)

  5. Dag sier:

    Det er på tide å stadfeste møteplanen. Ingen har protestert på møtetid, så den er vel å betrakte som offisiell. Men kva med møtelokale? Kva med sakliste? Referat frå sist er sendt til leiar for gjennomlesing, men kva meir har vi i vente?
    Kom fram, kom fram, skrivaren klør i fingrane – –

  6. Roald sier:

    Møteplagaren har som vanleg nokre saker,kor skal eg sende dei. dei kan vel ikkje leggast ut på bloggen?

  7. Johnny sier:

    Endeleg har (iallefall nokre av) gubbane vakna til live, slik at det blir posta innlegg her. Som Dag seier, så har ingen protestert på føreslått møtedato, og dermed bestemmer vi oss for dette: Det vert hermed kalla inn til Styremøte 2007 i Gubbetrimmen. Møtetidspunkt er laurdag 17.nov kl.20:00 og møtestad er hos Roald. Saker kan sendast sjefstrenar pr. epost like fram til møtedagen. Sjølv håpar eg at vi får lagt inn ei økt der vi ser igjen videoen frå 60-års dagen til Oddvin. Klarar du Roald å ordne framvisar (TV), så får den som har videoen ta den med. Då håpar eg alle legg hauda sine i blaut, og kjem med friske forslag både her og der….

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.