Styremøte 20.nov

Då er det bestemt:  Det vert styremøte i Knutetunet laurdag 20.nov. kl. 20:00.  Det er greitt for dei fleste ser eg, sjølv om Asbjørn dessverre ikkje vert å finne ved møtebordet….  Leif har ordna seg med avløysar «Pèrlen», så han har klar bane….

Saker som ein ynskjer å ta opp vert å poste her.  Nokre er alt på plass som ein ser.

Vel møtt!

28 Responses to “Styremøte 20.nov”

  1. Roald sier:

    Laurdag 15 har Ola innvitert «fjellfolket » til mimrefest på Håheim. Det gjeld : Erling, Anders, Rune, Roald, Ola. Eg er pr idag ledig alle dei andre laurdagane fram til jul. P.s Leifen innvierte vel oss til svidalen ?

  2. Johnny sier:

    Då er 13.nov. uaktuell. Kva med laurdagen deretter (20.nov)?
    Orkar de å ha det moro to laurdagar på rad??

    Og det er rett: Leif tok på seg å stille lokale til neste møte – altså vert vi i «Knutetunet»….

  3. Roald sier:

    20. er ok for meg

  4. Anders sier:

    Igjen «dill» med passord. Har no fått nytt og prøver igjen:

    Styremøte laurdag 20.nov. passar bra

  5. Asbjorn sier:

    Jaja. Kvardagar har vi nok av, men helger kunne vi hatt fleire av. Eg er burte den 20.

    Det mørknar, og her ein kveld møtte eg ein løpar som var vanskeleg å plassere. Eg prøvde meg med gubberopet/passordet, men det gjekk gale. Trur det må ei evaluering til på styremøte?

  6. Ola sier:

    20. nov. passar fint!

  7. ivar sier:

    Heisann! Eg er einig i at 20.nov. er ein fin dato og passar bra for meg. Kom på at eg skal i dåpsinvitasjon i Naustdal kyrkje 14.nov. så 13. vert uaktuell. Viktig å ha god hjernetrim i tillegg til ordinær gubbetrim denne dagen..for onkel Ivar

  8. Dag sier:

    20.11 er ein fin dato. Blir det lagt ut ei lenke der vi kan melde inn saker?

  9. sverre sier:

    Har ikkje vore aktiv på bloggen. Det passer bra den 20. hos Leif.
    Erling har snakka mykje om treningsleiren han no er på i Spania. Vil foreslå at han informerer om opplegget under møte i Svidalen. Dette kan no komme andre gubber til gode.

  10. rune sier:

    20. noveber kan bli ein flott dag og kveld ,ikkje minst!(verre med 21.????)

    Eg kjem ganske sikkert på styremøtet kanskje trur eg.
    Kjem litt an på likso!

    Vyrdsamt
    Rune Grønfur

  11. Magne sier:

    Skal på julebord 19. og 26. men trur eg klarer å ha det moro ikkje berre to helgar men også to dagar på rad. Dette er noko eg har testa før, har vore litt stress dei siste åra med å nå fram til møtet i tide. I fjor kom eg frå Stavanger i år blir det Bergen så dette har eg tru på går. Eg er klar om ikkje klår den 20. eller andre laurdagar. Det blir kjekt å ha styremøte i Knutetunet, dette trur eg kan bli ein høydare.

    Kva med Leif og avløysar, han lufta nokre datoar i Dvergsdalen. Er det nokon som hugsar når og om han hadde avløysar då ? Her har vi ikkje referat å støtte oss på.

  12. Oddvin sier:

    Kjekt at det lakkar mot ein ny sesong for lagsarbeidet i Gubbetrimmen. Passar bra for meg med styremøte den 20.november. Kjem heim frå «senilveke» i Tyrkia den 13. november, så styremøte den dagen blir for tøft sjøl for ein gubbetrimmar. Men kansje har eg fått med meg inspirasajon frå den store verda – vi for sjå.

  13. Oddvin sier:

    Kjekt at det lakkar mot ein ny sesong for lagsarbeidet i Gubbetrimmen. Passar bra for meg med styremøte den 20.november. Kjem heim frå «senilveke» i Tyrkia den 13. november, så styremøte den dagen blir for tøft sjøl for ein gubbetrimmar. Men kanskje har eg fått med meg inspirasajon frå den store verda – vi for sjå.

  14. Dag sier:

    Det er godt å registrere at Gubbetrimmen tek seg opp på alle plan, både med deltakande utøvarar på hovudaktiviteten vår; fellestrening laurdag 17:00 i Nilsvegen, som bloggarar, og som seriøse idrettsfolk på treningsleirar i sydlegare strøk!

    Vi har som kjent tid- og stadfesta vårt neste styremøte til 20.11.10 hjå Leifen i Knutetunet i Svidalen. Det er svært bra, og ein milepæl i vår organisasjon!

    I det høve vil eg annonsere to (2) saker til møtet:

    1: Kommunedelplan for Jølster for idrett, friluftsliv, fysisk aktivitet og folkehelse: Gubbetrimmen sin høyringsuttale.

    2: Sjefstrenaren sitt forhold til eigen medlemsmasse

    Eg ser ikkje bort frå at eg kan finne på fleire tema som treng gjennomlysing og debatt, men oppfordrar i første omgang andre om å melde inn saker. Som vi veit vil sakene alltid dukke opp, enten frå leiaren si hastig sammenraska sakliste, Roald sine benkeforslag eller Rune sin skjortelomme, men det gjer no ingen ting at de alle er budde. At Oddvin har eit kåseri på lur er inga bombe.

    Elles registrerer eg i dag at Kjell N. har innsett at han må stille på møte for å få greie på kva som er vedteke (håpar det hjelper), at Jan tenkjer (????) i dei same baner, og at stadig fleire refererer til ting som har vore sagt på ikkje-offisielle samkomer (jubileumsfestar o.l. (red. anm.)), som om det har Gubbetrimmens offisielle stempel!

    Berre så det er sagt: Våre statuttar, lover, reglar, føresegner, og så vidare må handsamast på eit lovleg sett møte i vår organisasjon, det vere seg styre- eller årsmøte! Er dette naudsynt å terpe på?

  15. Roald sier:

    Terpast må det ! , for det viser seg at ikkje alle (ingen) får med seg alt . Når det gjeld saker til styremøte (eller e da årsmøte ?) har eg og nokre saker :
    1. Kva har vi mest bruk for i kvardagen : Kondisjon eller hurtigheit ? Treninga bør innhalde det som vi meiner er viktigaste . Eg har mi meining

    2 Det sosiale kvarteret ! Må innskjerpast ! !

    3. Eg tok meg den friheit å sette opp vandrepokal for mest frammøte i første halvår. vi må sette opp statuttane for den : Kor mange gonger må den vinnast før noken får den til odel og eige ? Anders og Svein har begge eit napp i den

    Det kan kansje kome noken benkeforslag frå meg og

  16. sverre sier:

    Hm. Sak 1 frå Roald. Kva tenkjer han på. Ser han ned på sprintarane tru. Vi har bruk for dei og i stafett samanheng. Er spent på ka Erling har fått ut av treningsleir i Spania. Har han fått styrka trua på at det ikkje skal trenast før sprint øvelsar.

  17. Johnny sier:

    Har hatt meg ei god stund med å lese gjennom referatet frå styremøtet i fjor haust. Mykje hugnadssamt å lese her ja… Men, er det verkeleg sant at vi ikkje har hatt årsmøte i 2010? Det skal som kjent vere på våren, men dette rakk vi vel aldri i år? Dermed kjem spørsmålet om vi no må kalle kommande møte for årsmøte? Ber om kommentarar på det?

    Elles ser at Roald tek opp ei sak som har sprengkraft i seg…!!! Sverre har alt lukta lunta og eg vil tru at fleire av sprintarane melder seg (berre dei finn igjen passordet til bloggen)??

    Eg kjem til å melde fleire saker inn til møtet, men eg må berre finpusse litt på dei først.

  18. Dag sier:

    Det er eit beklageleg faktum at vi har hoppa over årsmøtet i vår. Det viser seg at den nye bestefarsgenerasjonen aldri har tid . . .

    Dersom leiaren no ber om kommentar til hans forslag (?) om å oppgradere styremøtet til årsmøtet vil eg berre seie: Kvifor ikkje? Syt berre for at du har vedtektene på di side, at forretningsorden er på plass, so å seie.

    Eg vil dessuten melde ei ny sak inn til ???møtet: Gjenopning av gammal sak, uttøyningsprosjektet.

  19. Dag sier:

    Med fare for å bli stempla som møteplagar: Treninga 13.11 inspirerte meg til å annonsere ei ny sak til styre/årsmøtet:

    Restrukturering av feltet under intervalløkta – analyse av status og behov for tiltak

  20. Johnny sier:

    Saklista har starta å ta form. Eg har registrert følgande saker:
    1. Frå Sverre: Treningsleirar i syden. Orientering frå dei sist utsende – Erling og Oddvin.
    2. Frå Dag: Kommunedelplanen for idrett, friluftsliv etc. etc. Gubbetrimmens høyringsuttale.
    3. Frå Dag: Sjefstrenaren må vurdere «Sin hjord»…
    4. Frå Roald: Kva har vi mest bruk for i kvardagen? Kondisjon eller hurtigheit?
    5. Frå Roald: Det sosiale kvarterer – må innskjerpast!
    6. Frå Roald: Vandrepokal for flest frammøte. Statuttar m.v.
    7. Frå Dag: Restrukturèring av feltet under intervalløkta – analyse av status og behov for tiltak.

    Så kjem det ei sak frå meg:
    8. Frå Johnny: Kor er gruppe-2 blitt av? Er dei gått på skogen/ad dundas eller?

    Så til saker som har overvintra frå sist møte:
    – Baksida av Gubbetrimmen på bloggen.
    – Er Roald ei pingle på testløp – oppfølgjing av vedtaket vi gjorde.

    Så må sjølvsagt konstituere oss – er vi årsmøte eller styremøte (som om det skulle bety så mykje)…

  21. Johnny sier:

    Ja, så har eg fått ei oppmoding frå møtevert Leif om å få vite kor mange som kjem. Eg har teke sjansen på at «den harde kjerne» (dei veit sjølv kven dei er) stiller. Men, vi ser gjerne fleire av dykk som ikkje er så erfarne møtedeltakarar også…

    Eg startar med meg sjølv: Eg stiller!

  22. Roald sier:

    Roald Bendik kjem

  23. sverre sier:

    No har eg surra med aktivitetane mine. Melde meg på tidligare, men no må eg melde avbud. Det var trist ikkje minst fordi møte vært klassa om til årsmøte og so i «Knuttunet». Når eg ser saklista, er eg ikkje i tvil om at dette vært ei natt som krev sine gubbar. Skulle ha våre dar og tala sprintarane si sak. Vi er i mindretal. Er redd Roald kjem med eit benkeforslag der dei skal nedgraderast. Håpar resten av dei stemmeberettige kan sjå viktiheita av og ha sprintarar blandt gubbbane. Set mi lit til Erling. Håpar han finn passordet so han kan melde seg på.

  24. Johnny sier:

    Ny sak til …. møtet: Skal onsdagstreningane bli torsdagstreningar? Kjem det fleire då?

  25. Oddvin sier:

    Har i kveld hatt litt førebuing av foredraget mitt på styremøtet om treningsopphaldet mitt i Tyrkia. Men er noko usikker på om eg kjem på laurdagstreninga, p.g.a. viltseminaret på Skei Hotel denne helga. Eg gjer merksam på at eg i den samanheng må stille på Skei Hotel kl. 09.00 søndag som ordstyrar. Så dette kan bli ei utfordring for ein gamal gubbetrimmar – men vi har no eit vist treningsgrunnlag i botnen og ikkje minst røynsle å flyte på, så – tvi tivi.

  26. Johnny sier:

    Eit godt møte er over. Som vanleg vart det ein triveleg kveld, og som vanleg vart her for lite tid til å behandle alle sakene. Og for å ta det med ein gong: Dette var eit medlemsmøte!!! Møtelyden bestemte seg nemleg for å halde på tradisjonen med årsmøtet lagt til våren. Begrepet styremøte blir truleg ikkje nytta meir…

    Takk til verten Leif som tok oss til nye høgder ved å servere prima rømmegraut midtvegs i økta.

  27. Anders sier:

    Takkar for eit godt og mettande møte.
    Kjekt å bli minna om slekta, Leif!
    Johnny, eg har sett logg for trening 20.nov.
    Der er eg registrert som deltakande. Eg var med kun i tanken.
    Med vandrepokal-økta i friskt minne, vil eg difor få korrigert frammøtet mitt. Vert truleg ikkje aktiv på denne sida av jul, bortsett på garasjestemnet. Der blir eg med!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.