Sesongstart 2008/2009

Det er på tide å ta fatt på ein ny treningssesong.  Mykje godt treningsarbeid skal gjerast og mange liter sveitte skal  leggast att langs vegane i nærområdet.  Vi startar oppatt treninga kommande laurdag – dvs. 16.august.  Frammøte som vanleg ved «Garasje Grønfur» kl. 17.00.

Dersom du har nye gubbar som du synes bør vere med oss – er dette tida for å be dei inn.   Vi har plass til fleire!

8 Responses to “Sesongstart 2008/2009”

  1. Roald sier:

    Hei alle gubbar !
    Som sjølvoppnemd listeansvarleg må eg melde at lista på garasjen ikkje kjem opp før laurdag 23. grunnen er at eg ikkje kan møte sjølv no på laurdag!!!

  2. ivar sier:

    Hei!
    Godt å kome i gang igjen etter ein liten temposvikt i ferien.Å kjenne at hausten står for døra og svalare temperatur gjer nok sitt til at eg håpar å prestere betre i løpet av denne tida.Kanskje nokon av gubbane vil være med på Sunnfjordkarusellen no i haust?
    Ein god kombinasjon av trening og konkurranse som gjer godt før vinteren set inn.

  3. sognegubben sier:

    Heisan folkens. Flott at gjengen er i gang att. Samd med Ivar, ferien er ikkje god m.o. t. systematisk trening. Det regelmessige går litt i oppløysing, men slik skal det og vere. Trass «oppløysing: mykje fint veir i sommar og mange fine (lettkledde) økter likvel, med tilhøyrande svale bad i kulpar hist og her. Asfalt er ikkje tema, men må innrømme at eg har prøvd,- inga god oppleving…
    «Pressa» Hafstadfjellet her ein dag på 34.03.- uvant travelt, men bra nøgd.
    Vel, vi får prøve å halde koken utover, men må innrømme at «balansegangen» trening, familie, jobb, andre jobbar og hoobbyar stundom kan vere av det utfordrande slaget og var det ikkje for grunnlaget vi la på 70/80-talet hadde det vore «game over» for mykje av det ein syslar med for lenge sidan.
    I kveld skal trappene prøvast igjen. God indikasjon på formen. Litt «kniving» på elektrisk avd her. Er vel nr, 4 i rekka med 18.43. «Avdelingsrekorden» er 17.30. «Kanonene» går vel på rundt 15 tenkjer eg, pluss/minus.
    Vil prøve å stikke innom av og til, men må liksom ha eit anna (viktig) ærend også.

  4. sognegubben sier:

    Hei igjen. Ser at «Magne» har vore på Birkeb.rittet. Kunne vore interessant om superveteranar som er med på eitt og hitt kunne referert litt om «opplevingane» på sidene her. Kanskje eggar det oss heimeføingar til å bli med neste gong? Skåla opp er eit anna eksempel.

  5. Roald sier:

    Trekktraseen opp kan og vere ei oppleving. det er berre å stille på laurdag kl. 16

  6. Roald sier:

    Det skal vere laurdag 20 sept.

  7. sognegubben sier:

    Skulle så gjerne. men turnusen seier 12-timers nattskift…
    Lukke til, De gjer ein flott jobb!

  8. webpage sier:

    webpage

    Sesongstart 2008/2009 « Gubbe-blogg

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.