Juleavslutning 2008

Tradisjonen tru vert det juleavslutning i Roald sin garasje etter økta laurdag 20.des.  Som vanleg vert premie til den mest flest frammøte i haust, og evnt. andre kåringar som arrangørane kan finne på.  Også som vanleg vert det servert rakaure og gløgg.  Derfor:  Ta med deg ektra tøy å ta på etter treninga, og gje melding til føresette at du kan ventast heim seinare enn vanleg.

5 Responses to “Juleavslutning 2008”

  1. sverre sier:

    Har tatt bloggen i bruk for første gong. Eg kjem. Dette er eit godt sosialt tiltak. Registrerte at på innbyding til juleavs. 2007 skulle ein spørre om lov til å være ein time lenger. I år skal ein berre gje melding til føresatte. Er dette ein ny trend. Eg synest dette er ein drastisk endring., men OK eg prøver dette.

  2. Dag sier:

    Moralen er at 60-åringar har lov til å bestemme litt sjølv. Det er likevel ein god vane å gje melding, eventuelt avtale skyss heim

  3. Roald sier:

    Håpar ALLE gubbar tek seg lov til å kome på garasjegløggen, eg trur det re ingen som vil eller kan stoppe noken. om dei er over eller under 60

  4. Roald sier:

    God jul til alle gubbar !

  5. ivar sier:

    Hei og takk i like måte!God jul til «ung» gubbe såvel som dei litt eldre…
    Svei av 15 km i går før pinnekjøtet og anna kraftig og saftig julemat satte sin innmarsj i ein høgtidsfylt og fredeleg kar.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.