Årsmøte 2009

Som de veit så har vi (truleg) tapt oss i øvinga «Møter»….  2008 passerte utan eit einaste formelt møte, sjølv om vi hadde mange gjeve samlingar og jubileum…  No er det på tide å komme seg på gang igjen også med møta.  Vi har snakka om å finne ein laurdag i februar.  Sverre har, sporty nok, stillt kjellarstova si til disp. så den delen av arrangementet er grei.

Så gubbar:  Kva laurdagskveld i februar kan passe?  Blogg i veg….

49 Responses to “Årsmøte 2009”

  1. Anders sier:

    Ser fram til viktig møte!
    Med unntak av laurdag 7.febr. er dei andre laurdagane disponible.

  2. Roald sier:

    Eg er pr. idag ledig alle laurdagane i feb. Har for tida ei dårleg hoft men eit årsmøte skal eg vel klare

  3. sverre sier:

    Ja då er det ei stor ære for meg å ynskje velkommen alle trimgubbar til årsmøte i Bøafeltet. For heimen her passar det alle lørdagar unntatt 14.
    Velkomen. Det er bilveg heilt til tomtegrensa. Har krykker ståande so vi skal no få Roalden til møtebordet.

  4. Dag sier:

    Dag er opptatt 7. og 14. februar, elles kan han spisse blyanten dei andre laurdagane

  5. turid sier:

    Hei!
    Når det gjeld laurdagar i februar er Rune opptatt 14. og 21. Forøvrig er det greitt!!

  6. Johnny sier:

    For min del er det meste ledig pr. no, men ein annonsert firmatur ei helg i januar/februar kan skiple om på det. Ikkje for det – blir det kollisjon, vert Gubbetrimmen prioritert – sjølvsagt!

  7. Asbjorn sier:

    Det er jo ferietid i februar også. Eg er redd at eg er oppteken siste helga i februar, dvs 28. febr, og då får eg ikkje lov til å å prioritere gubbetrimmen. Elles er eg klar for gubbemøte, og dette har eg fått lov å skrive sjølv med mine eigne runer……

  8. Dag sier:

    Kva med 31. januar?

  9. Johnny sier:

    31.januar er «god sort» for meg…

  10. Asbjorn sier:

    31. januar er fin, og det er veksande måne attpåtil.

  11. Oddvin sier:

    Har eit nyttårsforsett:Skal skjerpe meg på bloggen i det nye året.

    Årsmøtet er ok for meg 31. jan. Elles kan eg tenkje meg å vere med på Holmenkollstafetten, om det er liv nok i ein gamal kropp til det.

  12. Anders sier:

    Årsmøte 31.januar er ok for meg. Sidan dette ser ut til å vere ein god dato, håpar eg at fleire innafor Bjørsetodden og kan møte denne kvelden/dette døgnet. ( Har ikkje klarert med familien endå, det ligg nokre familiære dagar og vaker rett før, og inntil/ inn i denne helga…. )

  13. turid sier:

    Jeg har fått lov av Rune å skrive at det er greitt for han med årsmøte 31.01. (Og han får kanskje lov å møte til og med….)

  14. Johnny sier:

    Ser ut som 31.januar passar mange. Spørsmålet er om det passar verten – Sverre?

  15. sverre sier:

    31 januar passer dårleg for meg. Koret skal ha den årlege festen sin den lørdagen. Skulle hatt berre ein fritdsaktivitet. Ser at det ikkje passar for ein del, i slutten av februar. Foreslår 7. mars. Kva seier de om det gubbar.

  16. Johnny sier:

    Laurdag 7.mars passar for meg….

  17. Dag sier:

    7. mars er skrivaren på konsertoppdrag i Øvre Årdal – – –

  18. Roald sier:

    Da ser ut som at sjefstrenaren må skjere igjenom, og bestemme ein dato så får vi prioritere ka vi har mest lyst til

  19. Roald sier:

    Det er vel 3 gubbar da må passe for : Verten Sverre, ordstyraren Johnny, skrivraren Dag. Men da kan vel bli litt stusseleg om da er berre dei som kan møte ?

  20. Johnny sier:

    Det synte seg umuleg å finne ein dag det kunne passe alle, så dermed måtte ein berre «skjere igjennom».
    Møtet vert laurdag 21.februar. Frammøte kl.20:00 hos Sverre i Bøafeltet.
    Saker som skal handsamast på møtet kan no meldast inn. Dette vert kjekt!!!

  21. sverre sier:

    Ja ein sjefstrenar er godt å ha. Då er dato slått fast.

  22. Erling sier:

    Årsmøte er så viktig at det må gjennomførast. Eg trur datoen midt i månaden passar meg. eg har lenge vore ute av dette bloggsystemet,dette pga at eg trudde eg skulle ordne opp sjølv. eg måtte imidlertid innom sjefstrenaren for informasjon. men elles er vi foran i oppvarminga ganske på offansiven.

  23. Asbjorn sier:

    Korleis materialiserar offansiven seg?
    Eg er klar for årsmøte 21. februar hos Sverre. Skal eg låne inn ein videokanon så vi kan sjå oss sjølve, digitaliserte, på veggen til Sverre?

  24. Anders sier:

    21. er notert. Du og du kor kjekt! Ad offensiv, Asbjørn. Vi dar bak kom oss først på brua ved Flatabøen, og det var einaste innsatsen der vi kom først….
    Då er det vel heilt som det skal. Elles er kanon alltid godt å ha, f. eks te å skjøte sporve me.

  25. Johnny sier:

    Ja, Asbjørn ta med prosjektor…. Eg har ein del bllder frå tidlegare møter + filmen frå turen til Herland som kunne vere kjekt å sjå på. (Sjølvsagt om det vert tid til det innimellom alle sakene!!!) PC kan eg ta med om ikkje Sverre kan stille slikt eit apparat til rådvelde.

  26. Dag sier:

    Det ser ut til at kvelden blir fullpakka. Vi må hugse på at saklista truleg går mot ny rekord når det gjeld volum/lengd (når det gjeld innhald har vi solid bestenotering frå før). Eg vil med dette be ordstyraren allereie no om at saksførebuingane kjem i gong, slik at alle møter vel budde.

  27. Johnny sier:

    Dårleg med blogging her…. Ingen nye saker er komne inn så langt, det må vere ein glipp… Uansett så har vi masse å diskutere etter møtetørke i over 1år. Førebels sakliste vert å sjå her på forumet om ikkje lenge. Eg vil allereie no utfordre gubbeskalden Oddvin å spisse pennen. Vi ser fram til eit kåseri av godt gamalt merke.

  28. Roald sier:

    Skal sakene sendast på E- post eller ? Og ka e fristen ? Eg har som vanleg nokre viktige saker

  29. Johnny sier:

    Her er vi ikkje kresne, verken når det gjeld medium sakene blir fremja på, eller kva vi kan finne på å diskutere. Når det gjeld tidsfristen, så bør vi ha dei framlagde i løpet av kvelden 21.februar!!!

  30. ivar sier:

    Hei!
    Eg har 2 saker som kan diskuterast av møtedebattantane.

    1.Forslag til ny intervall/stavgangstafett i ny trase i Gjesdalen?
    2.Forslag til innføring av premiering for flest oppmøte på onsdagstrimmen.

    Eg ynskjer dykk ein god «sakleg» årsmøte…

  31. Det er fint om dei av dykk som tenker å stille på møtet bokfører det her på bloggen, slik at Sverre veit kor mange stolar han skal sette fram…
    Elles så har eg no motteke 3 saker som må handsamast på møtet.

  32. Dag sier:

    På oppfordring kan eg bekrefte at eg stiller på møtet. Det er fint om ein stol er til rådvelde. Eit skriveunderlag i A4-format er heller ikkje å forakte, men for all del, vi skal klare oss uten – – –
    Elles har eg mange saker som eg meiner vi burde handsame, men kanskje vi kan ta dei etter kvart; eg trur dokumentasjonsoppgåva blir heller tung denne gongen, med så mykje å ta att!

  33. Roald sier:

    Eg kjem ! Går da buss ?

  34. Anders sier:

    Eg og kjem. Fleire innja i Bjørsetodden?

  35. Asbjorn sier:

    Eg kjem også. Da går alltid ein buss, men sjeldan når ein treng han. Kanskje ein må ta beina fatt. Eg må forresten hugse på at eg skal stå opp grytidleg opp søndag morgon. Forhåpentlegvis er årsmøtet avvikla då, hjernen klar og retningssansen i orden.
    Eg har faktisk ei sak som årsmøtet må ta stilling til. Den er av slik art at den ikkje kan leggast «ut i lukta» før vi har samsnakkast. Kanskje må den haldast i løynd innanfor gubbestanden av omsyn til rekrutteringa.

  36. Johnny sier:

    Dæven Asbjørn…… No vart eg forviten…. Eg set den opp på saklista under «Seint innkomne saker/Ymse»… (Og JA!!! Posten «ymse» som vanlegvis ikkje er tillatt på årsmøter, er så absolutt tillatt hos oss)

  37. sverre sier:

    Har våre ute av drift ei sund. Det har jammen våre blogga mykje, men forholdsvis lite saker. Har ikkje so lang fartstid i igubbetrimmens årsmøter, men det skal ikkje være so mange forhandsinnmeldte saker før vi treng mange nattetimar. Eg har PC, høytalar lerret, stol(ar) og skriveunderlag til skrivar. Synest det er for gale at Dag skal stå og skrive heile natta. Roald etterlyser buss- heim for ein femti lapp.
    Har ei sak. Det var denne duellen mellom meg og Roald. vil presisere at det kun er snakk om 300 m. Trur vi må få fastsett eit tidspunkt til våren. Kan årsmøtet ta stilling til dette. Var det slik at Erling også skulle delta. Det har meldt seg ein tilskodar. Det er Jorunn. Ho skal stå på altanen.
    Håpar vi får eit triveleg og kontruktivt årsmøte.

  38. Magne sier:

    Eg kjem, om vi går lens for saker kan eg ta fram ei frå innerlomma i god Rune stil. Det går buss, sørgåande rute har avgang ca 19:40, om det er nokon som skal sitte på må eg ha beskjed. Kan og ta ei runde om Langhågane og Hjelmbrekke, nordgåane rute går frå Bøafeltet ca 20:02 den er sikkert ikkje aktuell, så heim kan det ikkje bli buss då dette er siste avgang.

  39. sverre sier:

    Då er busstransport (til møtet) i boks. Har du kontroll på antall møtedeltakarar Johnny. Må te å sette fram stolar.

  40. sverre sier:

    Ser på mailen at det er ein del aktivitet angåande den store stafetten i Oslo. Er det muleg for oss der bak å være med, som serviceteam til Oslo. Kan sjefstrenaren sei noko om dette eller må det opp som sak på årsmøtet.

  41. Johnny sier:

    Ja, her er det mykje godt å debattère: Det første det er sjølvsagt høve til å bli med til Oslo, dersom det er plass i bilen/bilane… Eller det kan settast opp ein servicebil…

    Elles så veit eg ikkje så mykje om frammøtet utover det vi ser her. Mange slappe bloggarar der ute. Dei som har gitt melding om å komme på bloggen er: Anders, Asbjørn, Roald, Dag, Magne, Johnny og sjølvsagt Sverre. Oddvin veit eg kjem, og trur Erling kjem….Rune og Kjell N kjem ikkje. Eg sender ut SMS i kveld om å melde frå.

  42. Johnny sier:

    Sakliste er no sendt alle pr. epost. Dersom du har fleire saker, ta kontakt…

    Elles: Det er tilbod om å bli henta av (Magne)bussen rett før møtet. Dei som treng det melder frå til han..

  43. Johnny sier:

    Ja, då vil eg takke så mykje for eit godt møte… Merkeleg nok kom vi igjennom alle sakene, og vi fekk endå til ei god økt med lysbilde, film og deklamasjon med oss. Takk til vertskaptet for kost og losji. Kornøl og fastelavensbollar var ei ny oppleving!!!

    Med det er vi på sporet igjen, også når det gjeld møter. Det vert styremøte til hausten iallefall, og om eg ikkje hugsar feil er det snakk om eit «omframt» årsmøte seinare i vår??? (Har referenten fått med seg kva det gjekk i??)

  44. Dag sier:

    Det har han!

  45. Roald sier:

    Vil og takke for eit flott årmøte. Maten denne kvelden var nok ei standarheving. Da eg no er litt bekymra for er at vi på komande møte ikkje har flotte filmar frå aktiviteten vår: Så her må da filmast framover!!

  46. Asbjorn sier:

    Eg vil også takke for eit gildt årsmøte. Eg har halde meg i Oslo, nøyaktig frå 10 timar etter årsmøtet og til no. Men i morgon vil eg heim. Sjølv om trimforholda for gubbar i alle aldrar er fantastiske her. 306 km med oppkøyde skispor i Nordmarka. Dobbeltspor med skøyteflate i midten. Og kakaosal undervegs. Slik burde vi ha 10 km av i Jølst også? Kan vi gjere noke med det?
    Eg har faktisk sprunge 8-10 rundar under Bislett stadion også her ein dag. Det gjorde godt. Men det var ganske kjedeleg. Så eg måtte springe fort, mens eg tenkte på maratonmannen frå Olden som gav seg i kast med 24 timar – runde etter runde.. Eg vart så nøgd med meg sjølv at eg jogga innom polet på heimvegen. Dar tykte folk eg såg rar ut og lukta vondt, so da va kanskje ein dårleg ide…

  47. sverre sier:

    Vil få takke for årsmøte. Denne gjengen svikta ikkje denne gongen heller. Det er kjekt å ha slike gjester. Fekk du med deg kor mange skålingar det vart, Dag. Kan ikkje huske at det formelt vart opplyst. Er ikkje heilt sikker var det 34 Erling. Bilder ja. Det vert vel vanskeleg å gjennta det sjefstrenaren, Roald og Reidar viste fram. Eg har ein del fine bilder frå årsmøtet.

  48. Dag sier:

    Det er tydeleg at årsmøtet har sett spor etter seg, og forbausande mange har minner der i frå! Og eg er samd, det var eit gildt møte, med mange friske debattar. Som skrivar ser eg det som eit privilegium å få gje form til dei mange sakene som årsmøtet ga innhold til. Resultatet av dette er venta i mars månad, dette året!
    Til Asbjørn, dette skal du berre ta med ro, det er slik ekte gubbar profilerer seg,
    Til Sverre, det offisielle skåltalet kl. 01:31 var 31. Seinar er det ikkje notert noke, det betyr ikkje at det stoppa opp, rettare eg hugsa, så du er nok nærare sanninga en eg er.

  49. Kjell N sier:

    Ser i referatet frå styemøtet hausten 2007 – eller er det 2008 – at eg er HMT-koordinator i Gubbetrimmen. Dette er eit alvorleg verv og eg ville gjerne fått ei sak på Bloggen om dette, men eg veit ikkje korleis nye saker skal startast. Eg, som gammal leiar i bedriftshelsetjeneste, burde sjølvsagt for lang tid sidan tenkt på manglande internkontroll (beskriving av HMT-arbeidet) i Gubbetrimmen. Dette er ei omfattande sak som sjølvsagt må gjennomførast i samarbeid med – i bedrifter dei tilsette – her blir det vel dei trenande. Som kortsiktig tiltak meinar eg vi må starte med kontroll av verneutstyret ( vest og eigna sko – Kansje Erling harsynspunkt på varmt tøy i vinterhalvåret ) før treningsøktene startar. Meir langsiktig må vi sjølvsagt få skrive internkontrollhandbøker osv, men vi bør nok drøfte nivået og slikt på eit møte slik at vi har krystallklåre fastpunt å halde oss til.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.