Styremøte

Vi held koken på treningane, der frammøtet er mykje betre enn i fjor på same tid.  Men, korleis er det med møteformen?  Etter tradisjonen skal vi ha styremøte i løpet av hausten.  Med erfaring frå fleire slike runder, er det ikkje lett å finne ledig kveldar som ikkje har ein kvardag dagen derpå…

Uansett:  Hiv dykk ut på  Kva laurdagskveldar er ledig før jul?  Kven kan vere husvert for møtet?

17 Responses to “Styremøte”

  1. Johnny sier:

    Eg har i utgangspunktet ledig dei fleste laurdagar med unntak av 17.nov. Eg kan også stille kåken her i kjellaren til disp..

  2. Roald sier:

    Hei !
    Dei 2 første laurdagane ( 20 og 27 ) er eg på treningsleir på Kanariøyane. Laurdag 10 november er eg og opptatt. Alle dei andre laurdagane før jul kan eg stille. Har og nokre saker som eg vil at årsmøte skal diskutere, dei vert sendt inn når møte er tidfesta

  3. sverre sier:

    Hei. Den første er eg på såkalla treningsleir. Det eg veit no er, eg ledig framover unntatt 10. Nov. Viktig at vi får fram dei tinga vi skulle jobbe med. Skrivaren har nok orden på det.

  4. Roald sier:

    Som støttekontakt for Rune ( han kjem ikkje seg inn på bloggen) har eg fått fullmakt til å fomidle denne uttale frå han : Eg er i utgangspunktet ledig alle laurdagane, men Roald seie at den 10 nov. er eg opptatt.
    Forslag til møtedato frå støttekontakten er 24 nov.

  5. Anders sier:

    Som Rune og Roald er eg og oppteken 10.nov. Elles er det ingen andre laurdagar eg veit om at eg er oppteken i styremøtetid.
    Ei anna sak er at det på forholdsvis kort varsel kan dukke opp hyggelege overraskingar i form av barnebarn med opptekne foreldre.
    Forslaget på 24.nov kan eg og vere med på, så langt eg no veit.

  6. Asbjorn sier:

    24. november er eg ledig. 17. er eg borte. Før det er det vanskeleg. Elles blir det rein tipping.

  7. Dag sier:

    Eg er også ledig 24.11. Eg er dessuten ledig alle laurdagar utan 08.12. Dette tyder på at populariteten har dala betraktelig utover hausten. I utgangspunktet treng ikkje dette å vere negativt, kun verd å merke seg.
    Elles deler eg Sverre si omsut for å få sakstilfang i tide, her skal eg bidra med mitt, i sedvanleg god tid

  8. Oddvin sier:

    Skal på ferie i veke 43 til Tyrkia (myke symjing, litt jogg og) Skal kunne delta på styremøtet 24. nov. og eventuelt andre laurdagar i nov.

  9. Magne sier:

    Hei eg er ledig alle laurdagar utan 24. nov
    10. nov er dårleg då det er barnedåp i fam. den 11. nov

  10. Johnny sier:

    Det ser ut til at 24.nov er datoen for haustens styremøte. Ingen har protestert på at arena vert hos meg. Så då er alle hjarteleg velkomne hit.

    Saker til møtet vert å legge ut her på bloggen framover. Versågod!

  11. Johnny sier:

    Ikkje så mange saker som er komne inn endå, men frå sjefstrenaren si side vert her iallefall ei sak: Status i gruppa og mål framover. For alle andre, så er det berre å poste saker her framover.

  12. sverre sier:

    Hei. Takk for invitasjon til styremøte Johnny. Kjem litt etter møtestart. Skal på ein konsert i Førde kl.19. Har ei sak som eg vil melde inn. Bilde galleriet er litt tynt. ( Var det Roald som er sjef for dette). Vi må ta ein diskusjon på om vi skal intensivere dette. Meina dette var sak på eit tidligare møtte.

  13. Roald sier:

    I fare for å verte stempla som møteplagar har eg 3 saker :
    1 Bruk av blinklys i runkøyringar, har dårleg erfaringar med det- (er usikker om det er rette fora å ta det opp )
    2 Gubbar på ski : Skitrening kvar torsdag. Ifjor hadde vi jaktstart med aldersfrådrag. Kva med sprint iår, Kor langt er ein sprintdistanse for gubbar ? Prologstart etter alder
    3 Ny løspteknikk : Ny forskning viser at om du landar på tåballen unngår ein mange belatningskader. Akkilesen som mange gubbar slit med er eit eks. Kan fysioterapøyten snakke litt om det. ?
    Ymse : Garasjegløgg dato ? Gubbanes mester . evaluering

  14. Anders sier:

    Takk for invitrasjonen, Johnny. Eg kjem, om ikkje «NORO-viruset» finn meg.
    Mange lovande saker. Ser føre meg laaange ordskifte med snev av kverulering.
    Sak a): Ad digitalisering av frammøteregistrering. Erfaringsmessig bør der henge eit par brilller (+2 el. meir) og lykt. Kunne vi t.d.starte digitaliseringa med ei LED-lykt? – så ser vi kvar det ber…
    Elles håpar eg fleire innja i Årdala deltek, for skyssen sin del.
    Sak b) Stegtype for å unngå glepp-fråspark med påfølgjande leggstrekk.

  15. Johnny sier:

    Tillèt meg ei oppsummering av dei eg har forstått stiller til møtet: Anders, Asbjørn, Dag, Erling B, Erling D, Oddvin, Roald, Rune, Sverre og sjølvsagt underteikna. Er her fleire?

  16. sverre sier:

    Gu bedre meg dette vert ei lang natt. Mykje som skal gennomgåast. Du Johnny nevner NM i Haugesund. I den anledning har eg ei sak. Vi har har berre ein sjefstrenar og ein ass. Eg ventar på ein spesialist trenar innan dykkstil. Tida går. Erling fysio har lova og ta meg opp til dei store høgder. Saka som eg vil ta opp, er om vi må gjere eit framstøyt på trenarsida innan div. Spesialfelt. Utdanning – eller har vi skjulte talent som ikkje er komen fram i lyset. Erling kor er du Gubbebloggar!.

  17. Asbjorn sier:

    Må vi ha miljøprofil?
    Sett frå Langhaugane:
    Er det god trim å sykle til styremøte, eller er det tryggare å sitje på med Dag?
    Kva er poenget med å køyre i bil 4 km til trening, springe 4-8 km, og køyre bil heim igjen?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.