Juleavslutning 21.des.

2013 er snart omme og vi må markère at vi får lov å halde på med dette!

Roald byr som vanleg inn til juleavslutning i garasjen.  Her vert det servert rakfisk med tilbehør.  Det vert prisutdelingar og det vert allsang og oppsummèring av året.   Oppmøtet er som vanleg kl. 17:00.  Etter ein litt kortare treningstur enn vanleg, benkar vi oss rundt bordet.  Lurt å ta med seg klesskift og gjerne noko å ha i koppen, viss du vil ha noko anna enn gløgg.

Då ynskjer Roald alle vel møtt!

11 Responses to “Juleavslutning 21.des.”

  1. Johnny sier:

    Eg kjem!

  2. Magne sier:

    Eg og kjem, tar med litt styrkedrykk.

  3. Roald sier:

    Eg kjem !

  4. Anders sier:

    Eg kjem. Skal få testa ut nyoperert tå på «lett økt».

  5. Roald sier:

    Då vert vi 4 då ?

  6. Anders sier:

    Eg får det til fem med deg, + alle dei som ikkje melder frå. Eg skal pure dei eg har tlf./e-post adr. til

  7. Anders sier:

    Eg får det til fem med deg, + alle dei som ikkje melder frå. Eg skal purre dei eg har tlf./e-post adr. til

  8. Anders sier:

    Eg får det til fem med deg, + alle dei som ikkje melder frå. Eg skal purre dei eg har tlf./e-post adr. til.

  9. Johnny sier:

    Eg tolkar dette til at det er 5 som nyttar bloggen… Det er kanskje fleire som ser innom, men dei har enten tulla vekk passordet eller torer seg ikkje inn.

    Eg trur du skal rekne med vanleg frammøte – dvs. ein stad mellom 15 og 20. Eg veit at fam. Navelasker er i Østen fortida, så dei reiser neppe heim for dette. 🙂

    Du kan også skrive opp Magne. Han kjem!

  10. Oddvin sier:

    Som vanleg noko treg på den skirftlege araena, men eg kjem.

  11. Då vil sjefstrenaren takke arrangørane med Roald i spissen for nok ei prima stund i garasjen. Alltid kjekt dette!

    No er det sånn at Roald har brukt litt pengar for å arrangere dette, og vi har ikkje nok på konto. Ver difor bra å betale inn til konto nr. 3705.12.83423. Det er 100,- kr. pr. år pr. gubbe. Billeg moro med andre ord.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.