Juleavslutning 2009

Snart er også året 2009 historie.  Det er snart juletid og med det juleavslutning i Gubbetrimmen.  Dette skjer som vanleg siste laurdagen før jul – det vil seie 19.des.  Vi startar med ei lett treningsøkt før vi benkar oss rundt bordet i Roald sin garasje til mat og prat.  Det vert premieutdeling til den som har flest frammøte, og kanskje vankar det også andre utmerkingar… Kven veit…    Som vanleg er vår gode sponsor, Ivar A, på plass med årets rakfisk.   I år går det også rykte om at det vil bli høve til å prøve ein anna variant av rakfisk – denne frå Årdala….  Roald m. gode hjelparar ordnar tilbehør – herunder gløgg.   Om du treng noko meir i koppen tek du det med sjølv.

Dermed ynskjer ein alle velkomne.  Ta med deg tørre klede å ta på etter treningsøkta og gje som vanleg melding til føresette om at du kan ventast seinare heimatt enn vanleg…

18 Responses to “Juleavslutning 2009”

  1. Roald sier:

    Det hadde vore fint med tilbakemelding om kor mange som kom, håpar alle kjem. Er 20 stolar nok ?

  2. Johnny sier:

    Ja, eg kjem iallefall – det er heilt sikkert. Dette er eit av årets høgdepunkt.
    I fjor var vi faktisk 22 stk, så det kan hende vi set rekord.

    Er utmerkingsnemnda i sving skal tru?

  3. Asbjorn sier:

    Eg kjem også. Eg luktar rakaure. Ikkje eg då, men auren. Kanskje eg og, men eg skal ta med luktfjernar frå Handelshuset.

  4. Dag sier:

    Det er også stor fare for at eg kjem. Med rakaure i sikte (eller i snusen) er eg ikkje lett å halde utanfor.
    Eg tippar også på ny rekord. Skal vi ta med stolar? Kva med bord eller andre bidne? Kva med attåt (pote og slikt?)
    Kven er i utmerkingsnemnda tru?

  5. Roald sier:

    Stolar og bord har eg nok av så alle skal få sitte (godt ?)Pote og slikt har eg og, men skal de ha noke ekstra i koppen må de ordane sjølve. Eg og naboen har rusta oss ut med fleire varmekjelde , så eg trur ingen skal fryse. Utmerkingsnemda er ass trenar, då jordmora er på jobb

  6. Erling sier:

    Egkjem dersom det er nok stolar og poteter.føreslår runetrening med kort veg til garasja etter økta

  7. Magne sier:

    Eg kjem, er litt råmen i halsen, trur eg skal klare å kurere den i kveld.

  8. sverre sier:

    Dette vil eg være med på. Har ikkje våre viss på lørdagstreningane, men kjem når det er mat å få. Får ta med snømåke.

  9. Dag sier:

    Så er ett av sesongens høgdepunkt motvillig over. Takke til Roald for nok eit førsteklasses arrangement, med leiar i eldrerådet, Skipagurranissar, allsong og dobbelsidig rakaure på menyen.
    Medlemskap i Gubbetrimmen blir meir og meir viktig ettersom åra går, og gjenstridige består.
    God jul og godt nyttår til alle!

  10. Johnny sier:

    Vil henge meg på det Dag her skriv. Følte at vi flytta nivået på juleavslutninga endå eit hakk i går. Mange takk til Roald for arrangementet. Også mange takk til Ivar A og Finn for nydeleg rakfisk. Allsongen var som vanleg upåklageleg og praten elles gjorde at dette vart ei rett so triveleg stund. Vi har det kjekt!!!

    Kontonummeret til Gubbetrimmen er 3705.12.83423 dersom du vil vere med på gåva til sponor Ivar A. Det var snakk om 100,- pr. husstand.

    Til slutt god jul og godt nyttår!

  11. ivar sier:

    Hei!Eg skulle gjerne vore med på allsong og rakfisk men familiebesøk i Førde gjorde til at avtaleboka vart full.Og det er ikkje rakfisken sin skuld..Så smålåten som eg er hadde eg hatt behov for å bruke stemmebandet mitt extra.
    På onsdagstreningane våre har vi vore ein fast stamme.Nokre skadar har gjort til at d vart ein pause i haust.Men både eg og Johnny er nøgd med at Asbjørn og Kjell er tilbake for fullt.
    Som ansvarleg for reg. godkjend og flest oppmøte/frammøte går premien til Johnny.Gratulerer!
    Premien får du eingong i romjula.Vert d «frivillig» trening 2.juledag?

  12. Johnny sier:

    Eg har planar om å trene godt i romjula. Det betyr også laurdag 2.juledag. Eg tenker å møte ved Garasje Grønfur som vanleg kl.17:00. Kanskje dukkar det opp fleire gubbar? Dette er sjølvsagt frivilleg!!!

    Elles legg vi opp til ei samling for stafettlaga (og alle kandidatar til dei – det betyr alle som les dette) onsdag 30.des kl. 15:00. Frammøte ved Barneskulen.

  13. Roald sier:

    Vil ynskja alle gubbar med sine eit Godt nytt trimmår ! ———-da e vel ikkje so mange som les dette før ut på nyåret, men likevel. Ny liste er klar med Leifen på topp ! da e fleire som må skjerpe seg ! Husk oppmøte er frammøte !

  14. Asbjorn sier:

    Å jau, Roald. Vi fyl med på nyheitene. Godt nytt år til deg og dei andre gubbane også. Heilt einig med dei andre som har ytra seg om årets garasjegløgg med mykje meir. Utruleg kva de karane dar inn får til, og du Roald spesielt. Takk for alle høgdepunkt og møtepunkt gjennom året.

  15. Johnny sier:

    Eg er også innom internettet ein sådan kveld. Vi har hatt eit godt år i 2009, og spørsmålet er om framgangen varer ved også i 2010.. Målet om NM-deltaking i Florø har eg tru på kan vere ein god inspirator for mange. For dei som lurer på kva nivå det er snakk om, kan denne sida vere ein plass å starte: http://nmv2009.no/

    Men først skal her trenast og det startar vi opp med 2.januar kl.17:00. Vel møtt då og godt år til alle!!!

  16. Anders sier:

    Godt Nyttår til alle!
    Hengjer meg på det som har vore sagt om årets garasjegløgg m.m.
    Trøystar meg framleis med at frammøte er….. osv, og reknar med frammøte i morgon!

  17. Erling sier:

    vart insperert av nytt år og nye mogelegheiter og kjem på trening i morgon. Syntes songen på avslutninga var sabla god spørst om vi må gjeva ut juleplate oppteken i garasja til Roald, akustikken er fabelakti

  18. Dag sier:

    Så er nok ei viktig sak fullført!

    Takk til Erling;reknar med at opptaket er i boks??? Eg har lenge følt at vi har noke «stort» føre oss når vi først set i gong. Eg ser derfor fram til å kunne distribuere den nye juleplata til vener og kjende; slektningar og andre inponerte / imponerande kjenningar. Ein klar vinnar under juletreet 2010.

    Likeeins er det slik at det å synge jula inn er meir og meir ein aktivitet frå «gamle dagar»; difor trur eg at det nye produktet (vår jule-CD) har stoooor appell langt utover garasjeveggane hass Roald.

    Eg er oppvaksen i ein tradisjon der det å synge i jula var ein naturleg del av det å vere til; medan kyrkjegjengarane i nabogarden stod på tunet og høyrde på.

    Ei ekstra takk til Roald fordi han på denne måten har gjort denne unike musikkopplevinga tilgjengeleg for allmugen. Reknar med at han veit å vidareformidle dette til dei to julenissane frå Slåtten skule; utan julenissen blir sjølv Gubbetrimmen ein heller grå og kjedeleg organisasjon; men no ……………!!!!!!!

    Takk likeeins til Erling som har marknadsført dette tiltaket framifrå. Eg er klar til TV-intervju når det måtte høve?????????????

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.