Ekstra treningsdag

Hei alle!  Det er sjefstrenaren her….  Det har frå ein del i gruppa vore etterlyst eit tilbud om ei ekstra fellesøkt.  Med tanke på Holmenkollstafett vil dette vere svært bra, og dessutan er det no kjekt å møtast og kjekt å trene.  Dette gjer det heilt sikkert lettare å komme seg ut.  Etter det eg har oppfatta kan torsdagane vere ein god kveld, då vi unngår innetreninga mandag og musikkaktivitetane som fleire er med på onsdagane.  Har fått signal om at det truleg vil dukke opp nye fjes som ikkje har høve å vere med laurdagane.  Foreslår frammøte kl.19:30 ved garasje Grønfur.

Så kva seier gubbane?  Høver torsdag 19:30?  Viss ikkje – kva er ditt 1. val til tidspunkt?

8 Responses to “Ekstra treningsdag”

  1. Dag sier:

    Torsdag 19:30 er bra, eg stiller når det høver, og det gjer det ikkje førstkommande den 17.

  2. turid sier:

    For min del kolliderer det med «Friskis & svettis», men kan kanskje være aktuelt av og til.
    Rune sier han har nok med en treningsdag! (kan vel ikke bli toppform av det, vel!!)
    Gler oss til å sjekke frammøtet ved garasjen, alle vel møtt!

  3. Anders sier:

    Ser ikkje bort frå at torsdag kan vere aktuell, men ein del møteverksemd framover gjer det vanskeleg å nå kvar torsdag.
    Tidspunktet er ok.
    Eit blogg-svar om det vert noko av?

  4. asbjorn.knapstad sier:

    Eg er blitt b-loggar. Eg blir med på torsdagstreningar. Moro å komme i form. Men ein kan vel i komme i for god form? Ditta har vel Erling eit svar på?

  5. Johnny sier:

    Dette er blogga frå Barcelona…. (Denne teknikken du…..) Vi køyrer igang med torsdagstreningar kl. 19:30. Frammøte ved garasje Grønfur som vanleg.
    Sjølv kjem eg ikkje før neste torsdag, men de tek sikkert ansvar om det skal trenast denne veka… Vi talast!!!

  6. Roald sier:

    Høyrde rykte om at det var godt frammøte på torsdag. Eg må vel prøve og vere med eg og skal eg verte god. Var i Lysløypa igår, der var det 4 gubbar, alternativ trening skal vere bra. TIL SLUTT VIL EG SLÅ EIT SLAG FOR DET SOSIALE KVARTERET PÅ LAURDAG. ……det har vorte mindre og mindre , kan det gjerast noke med ?

  7. Johnny sier:

    Ja, eg synes det var bra frammøte til første dagen å vere – 7 stk. Tenker vi snart er 10. Dette er ein god måte å heve formen, så kom igjen. Sjå elles link oppe til høgre på bloggsida om torsdagstreningane. Og elles er eg einig med Roald om «det sosiale kvartèr»…. Eg skal skjerpe meg…

  8. Johnny sier:

    Kommande torsdag må eg dessverre melde avbud til torsdagstreninga. Skal på møte i kyrkjebasar-nemda ser du… Det finn nok på ei god økt. Fint om de melder tilbake kven som var med og kva de gjorde. Just for the record…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.