Sesongstart 2009/2010

Hei alle gubbar!  Ja, sommaren er snart over og mange gode treningsøkter ventar…  Håpar alle har pleia forma høveleg, slik at første trening ikkje vert eit sjokk!  Vi startar oppatt ny sesong laurdag 22.august.  Som vanleg kl. 17:00 ved Rune`s Garage.  Dersom alle vervar ein ny gubbetrimmar, vert vi over 40 på trening!  Tenk på det!  Vel møtt!

11 Responses to “Sesongstart 2009/2010”

  1. Anders sier:

    Velsigna godt å sjå at gubbettrimmen er i gjenge!
    Blir tungt, og godt!

  2. Roald sier:

    Lista er klar ! den er sett opp etter frmmøte 1 halvår med Magne på topp! Har han vore dar før ?

  3. sverre sier:

    So var det denne duellen. Er det nokon som jobbar med den. Tenkjer på annonsering for å få tilskodarar.Tidtakarar event. dommar. Hindre at tilskodarar kjem inn i løypa. Startgrop spesielt for sprintarane.Tilkomst langs løypa for presse etc. Er roald og Erling klar. Eg er klar på lørdag.

  4. Dag sier:

    Kva med inngangspengar? Eg kan selje billettar, men kva er prisen? Skal det vere grupperabatt, gubbemoderasjon eller liknande? Er det børskomiteen som er hovudsponsor? Kva med profilering?

  5. Roald sier:

    DA er ikkje for å vere vanskeleg (jau ) men denne laurdagen kan eg ikkje stille av to grunnar :. eg skal ut å reise i tillegg er eg krimsjuk. Eg trur det vert vanskelg å finne ein laurdag som passar for alle. ka med tysdag 13 oktober? då er eg vorte eit år eldre og endå tregare . på ein tysdag er det og lettare å få funksjonærar, dei andre gubbane skal no ikkje trene då. Kan Anders ordne det slik at sørsida er stengd denne kvelden ? Då vert det tryggare å vere publikum

  6. Johnny sier:

    Jau her vart det liv! Eg er einig med Sverre – her må det handling til. Kva dag dette skal føregå er forsåvidt det same for meg, men det blir nok meir tilskodarar på laurdag enn på tysdag. Nemleg dei frammøtte i Gubbetrimmen + foresatte. Trafikk, uvitande fotgjengarar og husdyr som måtte forville seg inn på stemneplassen skal vi nok handtere.

    Så dermed: Bli einig om dagen, så kjem vi….

  7. sverre sier:

    Synest det er for seint på året. Sprintarane må være sikker på at det ikkje frys på. Vi må prøve å få dette til før den tid.Erling er taus. Det med inngangpenar er interessant. Trur vi må dirigere trafikken på nordsida. Oddvind kan ta dette opp med sin nabo i politiet.

  8. Asbjorn sier:

    Korleis går det med planane for duellen? Og korleis går det med krimsjuka? Ikkje berre Erling vart taus. Duellen ser ut til å bli den store hendinga i haust: Lovande opptakt, god fart i tilløpet, …
    Ventar på neste initiativ.
    Eg stiller som publikum. For ikkje å seinke arrangementet unødig med å hyre inn førstehjelpsfolk m.m, kan eg opplyse om at eg har eit førstehjelpskurs frå 2006, plaster, sårsalve og raud kjeledress med refleks-striper og raudt kross på. Andre i gubbetrimmen er HMS-sakkunnige.
    Viss arrangementet ikkje kjem igang før isen legg seg, må det bli sak på medlemsmøte eller årsmøte.

    Eg har forsåvidt ei møtesak. Som de veit vart Sjefstrenaren vår premiert med edelt metall i NM for veteranar i haust. 3 pl på 400 m og 4 pl på 800 m. Hipp, hipp HURRA!
    Antakeleg må det vere fleire ledige plassar bak han. Ikkje sikkert det er så mange plassar opptekne heller, før vi kjem «dar bak» – sjølv i eit NM.
    K’ar eg vil hen?
    Jau, i august neste år går NM for veteranar i Florø. Dersom vi gubbane stiller opp mannsterke vil vi truleg oppleve:

    1 Å få ei god plassering i NM. Iallefall ikkje dårlegare enn tosifra.
    2 At dei fremste av oss blir premierte, viss vi er mange nok.
    3 At vi får springe på Florø stadion, og at vi blir tekne tida på, same kor lang tid det måtte ta.
    4 At vi får oss ein bytur. Som kan gjerast meir utav.

    Risikoen er at vi blir skada, kjem i avisa eller på Sportsrevyen.

    Men vi må ha oss ei langtidsmålsetjing, skal vi komme attende for fullt, vi som allereie er skada. Kva seier sjefsfysioterapeuten?

  9. Johnny sier:

    Asbjørn tek opp 2 viktige saker her: For det første – når får vi denne duellen som no har vore annonsert i over 1 år? Eg har kjensla av at Sverre har det psykologiske overtaket på Roald for tida. Her må du komme på offensiven Roald. Hugs du er yngst…. Eller har Roald ein plan på gang der han skuldar på sykje og dårleg karrosseri, men faktisk ligg i treningsleir (i høgda??) ein eller annan stad, for så å dukke opp med toppform?? Ja, ja eg gledar meg.

    Så var det sak 2: Etter å ha vore på Veteran-NM i Moss for 14 dagar sidan, kan eg melde om at dette er ikkje noko å kvi seg for å stille på. Eg såg mykje «rart» som stilte opp, og kan melde at ingen i vår treningsgruppe kjem til å utmerke seg i negativ lei… Eg håpar difor at vi kan etablere NM-start i Florø i aug. 2010 som eit mål vi trenar mot. Finn din ideal-distanse og så trenar vi/du for det. Saka må sjølvsagt handsamast på haustens medlemsmøte. NM-start er noko som ikkje alle kan skryte av til barnebarna! Kanskje kan vi ha medlemsmøtet som ein «kick-off» for prosjektet?

  10. Roald sier:

    Eg vil påstå at psyken min er god ! Trur ikkje Sverren har det psykologiske overtaket ? Såg at han kom på sykkel til trening igår ! Vert ikkje god å springe av å sykkle, berre treg ! Krimsjuka har ikkje slept taket endå, men eg er klar når sjefstrenarnen bestemme. Men er dei andre klar ? Når det gjeld vyene til Asbjørn Har eg vanskeleg å finne nokon øving som passar meg, men stiller Runen so stiller eg !
    So til noko heilt anna : Eg har på vegne av gubbetrimmen teke på meg å rydde skiløype rundt Bakkevatnet slik at trakkemaskin kan køyte rundt og inn på Gjesdalstøylen. Eg ser føre meg ein søndag i sept. frå 10 til 12. korleis er stemniga for å vere med på da ?

  11. Flytta denne frå Erling inn hit:

    No er forma spissa,Roald er
    krimsjuk Sverre berre syklar
    det ser lovande ut,tirsdag er det
    5000m

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.