Sommaravslutninga 2009

Ja, så er det snart sommar og tradisjonen tru skal det vere ei lita markering.  Dette skjer laurdag 20.juni.  Som vanleg snakkar vi om ein sosial time på Juklestad Brygge etter ei lett treningsøkt.   Ein anna tradisjon er dette med «2 pils og 2 pølser».  Ja, ja, ikkje for det, eg trur ingen vert sure om ein tek med meir… (pølse…)  Dermed er det berre å smørje opp sykkelen og møte opp.

8 Responses to “Sommaravslutninga 2009”

  1. Johnny sier:

    Det er snart 1 år sidan den store duellen mellom Roald og Sverre vart annonsert. Får vi sjå dykk laurdag??

  2. Roald sier:

    Eg er klar ! Men eg er ikkje sikker på ka testen gjekk ut på : Var det 300m ? Eller var det kor mange meter sverre klarar og vere i tet ?

  3. sverre sier:

    Ja no har eg prikka inn toppformen. Har lagt i skjult trening. Roald skal få det tøft på lørdag. Nei diverre er ryggen veldig skral for tida. Slit med ein betennelse i ryggen. Fysioterapeuten har jobba på spreng for å få meg frisk til duellen. Hans anbefaling er at eg ikkje spring dette sprint løpet. Er fullstendig klar over at Roald vert veldig skuffa. Veit kor glad han er i slike løp. Matlysta hans vert dårleg på lørdag. Truleg er i halv pølse nok for han. Håpar at vi kan ta dette att seinare når ryggen er bra. Er usikker på om eg er heime på lørdag. Er eg det, kjem eg på brygga. Om ikkje god sommar til alle gubbar.

  4. Johnny sier:

    Nei men dette var dumt. Sverre er ute med «skralt karosseri» (Velkommen etter) Eg lurer på om de kan ta ein anna variant: Vi aukar frå 300m til 3000m!!! Då går alt rolegare føre seg, og ryggen til Sverre kan tåle det. Her er forslag til reglar: Sverre får 3min føresprang på Roald. Start ved Gjesdalsbrua – snu like aust for gamleskulen og tilbake. Heiagjengen vil stå på siste 100m og «ta bølgen»….

  5. sverre sier:

    Dette er sjefstrenar på høgt plan. Prøver å få til ei løysing. Vil ta dette opp med Erling i morgon tidleg kl. 07.00. Foreløpig føler eg at eg ikkje kan rote meg heilt inn til skulen. Går ut frå at Roald ikkje stoppar og tar meg med nedatt om ryggen sler seg heilt vrang. Vinnar viljen er vel for stor til det. Kva seier du til dette Roald. Dette trur eg du drar i land.

  6. Johnny sier:

    Dette kan bli eit spennande oppgjer. Foreslår at vi andre kan melde oss som «harar» slik at duellantane sparar luftmotstand når farten blir høg.

    Elles vert det premieutdeling for frammøte på onsdagstreninga i første halvår 2009. Her har Ivar full kontroll på frammøte-lista og eg kjøper inn premie.

  7. sverre sier:

    Den intensive behandlinga har tatt hardt på ryggen. Beklager å måtte meddele at det ikkje vært springing av meg i helga. Roald er taus. Kan hende at han tar eit oppvisningsløp å leine. Vi får ta dette att seinare.

  8. Roald sier:

    Har ikkje vore inn på bloggen siste dagane. ser no at her høg aktivitet. Vi må nok berre akseptere at du Sverre ikkje kan stille og når sant skal seiast er eg glad da va du som måtte trekke deg. Han der fysioterapeuten har tydlegvis stor makt. Håpar du likevel kan kome på avsluttninga laurdag. Så får du og kome på terassen maratonkvelden og fastsette dato for det store testløpet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.