Styremøte hausten 2011

Det er tradisjon for, på hausten, å halde styremøte i vår organisasjon.    Vi hugsar eit triveleg årsmøte hos Magne i slutten av mai.  Mange av oss lurer på vi vedtok då – noko skrivaren må ta ansvar for å fortelje oss.  Så dermed er Dag sett i arbeid for ei stund vil eg tru…!!  Det kan vere på sin plass å repetère innkallinga og oppspelet til årsmøtet:  http://www.gubbetrimmen.no/blog/?p=315#comments

Vi må finne dato….  Det må vere før nyttår.  Det må vere ein laurdagkveld.  Og for mange – bør ein ikkje har for mange plikter dagen etter.  Eg ser på min eigen kalendar at det tetnar til med aktivitetar i helgane fram mot jul.  Sånn sett er desse laurdagane uaktuelle eller vanskeleg  for min del:   29.oktober, 12.november, 26. november, 3.desember. (Ja, det var mange det).

Så folkens:  Ta ein kikk i avtaleboka, finn ledig tid og fortel oss andre om det!

29 Responses to “Styremøte hausten 2011”

  1. Roald sier:

    I avtaleboka mi er det mykje ledig : men laurdag 5 november er eg opptatt. Alle dei andre laurdagane kan eg stille

  2. Dag sier:

    Eg og har mykje ledig tid, men er booka inn på tilsvarande arrangement laurdagane 29. oktober og 12. november. Eg ser til all lukke at sjefstrenaren også er oppteken då, det opnar sjansane for andre datoar.
    Kanskje 19. november peikar seg ut?

  3. Roald sier:

    Tilsvarande arrangement ? Eg trudde vi var eineståande !

  4. Dag sier:

    Eg innser at eg har vore upresis, Roald. Gubbetrimmen er eineståande!

    Det eg burde ha sagt er at eg er booka inn på to andre arrangement som også krev frammøte, engasjement, konsentrasjon, kondisjon, songstemme o.s.v.
    Vonar det blir høve til å delta på alle tilstellingane, brum-brum.

  5. Asbjorn sier:

    Lite respons om styremøte, tykkjer eg. Vi som svarar kan vere skrøpelege i kroppen, men endå er vi nokolunde i «haua», trur eg.

    Eg også vil gjerne vere med på styremøte, men ser at kabalen er vanskeleg. Eg er i famileselskap laurdag 19. november. Kan hende at eg er flyttehjelp i Bergen 26. november. Elles kjem gubbetrimmen først.
    Eg har sak. Og reknar med å stille på lørdagstrening før jul iallefall.

  6. Magne sier:

    Hei, lenge sidan sist men er i live og formen er god.
    Her er mykje ledig men 19. nov er vanskeleg 26. nov er uaktuell.

  7. Magne sier:

    Ja ser at 3. des og er uaktuell.

  8. Roald sier:

    Trur det vert vanskeleg å finne ledige laurdagar før nyttår, vi kan vel ikkje ha årsmøte midt i julestria ? Førsler at vi finn ein laurdag i januar, men kva seier vedtektene om tidspunktet foe årsmøte ?

  9. Johnny sier:

    Hei alle…..
    Forrige forsøk på å finne ledig dato for styremøte i fjor haust stranda som ein veit.

    Sakene står og ventar så vi må sjå å komme på plass rundt møtebordet.
    Forslår laurdag 21.januar som dato.

    Kan det passe???

  10. sverre sier:

    Godt Nyttår til alle dykk bloggarar. 21. passer perfekt for meg. Ja vi må få vedtak på sakene. Føler at eg ligg dårleg an angåande faste innbetalinger. Det kosta å holde ein slik organisasjon i gang. I det siste har talet på mølleeigarar øka. Eit spørsmål som har vore lufta under aktivitetar, er om ein vert meir kviafull til å komme seg ut når mølla står i innevarmen og ventar. Kan dette vere ei sak som bør opp på styremøte?.

  11. Asbjorn sier:

    Eg er klar for styremøte 21. januar, og håpar det vert då, for deretter er det tett ein par veker.
    Du har nokre poeng, Sverre. Kanskje peng og. Eg kvir meg for slike store investeringar som ei mølle er. Husafyll er det også.

  12. Johnny sier:

    Ei god og betimeleg sak som Sverre her fører til torgs.. «Kan møller også ha eit negativt element med seg»?

    Elles så er det lite «fres» på blogginga her. Kanskje har folk surra vekk passordet sitt igjen….??? Fortvil ikkje – eg kan ordne det!!!

    Etter det eg fekk høyre i på treninga i går kan/vil desse komme på møtet: Kjell N, Oddvin, Asbjørn, Roald, Rune, Magne, Johnny…. var det fleire?? Elles så stiller Sverre møtelokale til disp – og han vert sjølv med på møtet! ErlingB passa det ikkje for denne kvelden – er det andre?? Kva med referenten? Han er vesentleg…

  13. Roald sier:

    Eg kjem ! Lika ikkje heilt den saka som Sverre kjem med —-. Er det noken frist for å kome med sker ?

  14. Asbjorn sier:

    Referenten er observert ute i ruskeveret -fullt påkledd i joggedress, joggesko og refleksvest! Men trur du han sprang?

    Trudde det var alternativ trening i lysløypa på torsdagskveldane. Ingen folk å sjå. Ja, ja, så då vart alternativet å vabbe i laussnø gjennom traseen. Som var stengd i brattbakken, der ei gran hadde lagt seg tvert over løypa, og jorda kabelen.
    Framattkommen i Bjørkelia gjekk Rune Grønfur med nevane i brokalommane, og meinte at Roald og Sverre sikkert var heime på møllene sine.
    Her er sikkert opptakt til fleire styresaker. Kva tykkjer du Erling Kjell?
    Men Roald og Sverre, eg har motorsag og kan hjelpe med grana.

  15. Roald sier:

    Heilt rett Asbjørn ! Det er alternativ trening i lysløypa torsdag kl 7 ! Eg og Norvakd L. ( Erling skofta) møtte til nedsnøa løype, vi laga spor etter «Ellefsæter måten». att og fram fleire gonger ! Tidlegare i veka har eg og Sverre kjempa med fleire rotvelt lenger inne i løypa, igår møtte vi på den same som du. sette Erik Nilsen på saken, so ikveld har eg og han fjerna den. No håpar eg berre at dei har køyrt opp løypa. Men husk torsdagstreninga startar kl 7 (utan motorsag )

  16. Asbjorn sier:

    Hm. I går var det fredag 13. Eg sende eit svar som ikkje kom fram i dag tidleg. Dette er ein test

  17. Asbjorn sier:

    No virka det, men eg har gløymt det meste av det eg skreiv. Det viktigaste var iallefall at uten Roald, Sverre og slike ville Norge blitt stengd av og stoppa opp. Takk for at de ordnar det slik at vi får halde oss aktive. Kan hende vi blir litt vekkskjemde med lys, løyper og gode spor.
    Eg skal møte opp neste torsdag ca kl 7. Motorsag er god alternativ styrketrening, trur eg.

  18. Johnny sier:

    Om det ikkje er klart før: Det vert styremøte laurdag 21.januar kl. 20:00. Det er Sverre som er vert, og det takkar vi for.

    Saker ein ynskjer teke opp vert å sende Johnny – evnt legge ut her på bloggen.

    Elles så er Oddvin varsla m.t.p. kåseri, så det reknar eg med ordnar seg. Då er eg litt meir uroleg for referenten/skrivaren som ligg kraftig bakpå med referata etter som ryktet går…. Men, berre så det er sagt: Dag kan møte uansett – med eller utan referat.

  19. Roald sier:

    Eg har to saker :
    1. Evaluering av Gubbanes mester, Skal vi ha det iår og ? Dato, Velge to personar som er ansvarleg . Kjønnskvotering ? Skal vi ha andre øvelsar ? Funksjonærane frå ifjor stiller kansje på iår og
    2 Den nye trenaren i Sogndal har sett fokus på kosthold og livsstil, der det mellom anna er felles frukost og lunsj. Eg trur at dersom gubbane skal verte endå betre er det på desse tinga vi har mest og hente. Kva med felles lunsj før trening på laurdag ?. Vi veit og at kvile er viktigt. Så mitt forslag er felles lunsj kl 14. deretter 2 timar søvn før trening kl 17, korleis kan dette ordnast i praksis ?

  20. Asbjorn sier:

    Flott Roald!
    Eg har også ei sak.
    Innleiing:
    Gubbetrimmen er kjekk og ei oppleving i seg sjølv. I tillegg følgjer mykje moro med, og vi held oss sunne og friske. Når vi vert for ivrige, får strekk og slikt, syter vi for å halde samfunnshjula igang som kundar til fysio og sjukehus.
    Mange deltek på løp både her og der. Holmennkollstafetten er eit sportsleg og sosialt høgdepunkt for nokre av oss, så lenge vi heng med.
    «Maratonmannen» på Sande har som mål og løn for treninga å delta på terrenghalvmaraton i Frankrike til sommaren.
    Drøfting:
    Er det aktuelt for Gubbetrimmen med ein sosial jubileumstur til utlandet ein eller annan plass for å delta i eit gateløp eller mosjonsløp?
    Veit vi om aktuelle plassar?
    Skal vi opne for følgje?
    Har Gubbetrimmen jubileum, eller må ein lage eit høveleg?
    Kva tidsperspektiv må vi ha?

  21. Erling sier:

    Honolulo maraton har nokon av oss snakka om før. Her stiller nokon av dei svakaste løparane i verda. Vi må ha med heiagjeng og støtteapparat som kan støtte oss over mål.
    Sak: Kor mange vert med til honululu i feks 2013.

  22. Asbjorn sier:

    Endeleg vart det meir liv der ute på internettet. Trudde nokon hadde fikla med nettet dar ute .
    Honolulo maraton høyrest kjekt ut. Eg er med. Men kor er honululu? Må vi springe i bast-skjørt? Då vert eg iallefall med.

    Eg har ei alvorleg sak til:

    Langrennstrim og -trening.
    Møtte i lysløypa i kveld, litt forseinka, med langrennski. Rikeleg med fin nysnø. Men ikkje oppkøyrde spor.
    Det vart som i gamle dagar. Roald og Rune laga spor i laussnøen, men ikkje med scooter og sporleggar. Det vart mao som i riktig gamle dagar. «Ellefsæter-metoden» igjen.

    Er det slik vi skal ha det i 2012?
    Bør ikkje vi ha eit tilbod på Vassenden om oppkøyrde trimløyper kvar vekedag når det er snø?
    Har gubbetrimmen rett til å ha ei meining om dette?
    Skal vi gje ein uttale til skisenteret og til idrettslaget?
    Skal vi tilby oss å bistå med hjelp?

    Langrennsaktivitet og sykling skal visstnok vere dei mestaukande aktivitetane i Norge for tida. Her bør skisenteret og idrettslaget gripe sjansen.

  23. Johnny sier:

    Bra, det er litt aktivitet her… Men, endå er det mange som glimrar med sitt fråver..

    Eg var på «Framtidskveld» i Jølster IL i går. Der skulle vi m.a. komme opp med kva som skal vere Jølster sin visjon…!!! Det gjekk litt trått og kreativiteten var vel ikkje heilt på topp. Eg drista meg til å seie at sånn ca. kl. 22 og utover på laurdagskvelden kunne sikkert Gubbetrimmen hjelpe til med akkurat dette. Det hadde møtelyden tru på !!! Så dermed har vi kanskje ei sak her og…

  24. Erling sier:

    Eg skal finne fram globus og finne HONELULU. Eg er einig med Asbjørn her kjem vi i fint treningstøy og må gå i snø til knea,dette MÅ opp i eit større fora som gubbetrimmen

  25. Asbjorn sier:

    Det har vel ikkje noke med HONEY LULU å gjere Erling? Skal vi då til England?

  26. Roald sier:

    Vi må ha ein globus imorgon ! Har Sverre da ? Det er vel 15 år sidan Erling, Hopen og eg hadde planar om Honululu, eg kan ikkje huske om vi viste kor det var

  27. sverre sier:

    Dette med honolulu er interessant lesing. Dette må vel kunne luftast på styremøte i morgon. Håpar Erling finn ut av kor dette ligg. Prepping av lysløype, kan gubbetrimmen engasjere seg i. Godt forslag Asbjørn. Vi er avhengig av trakkemaskin for å få skøytespor. Såg på Vestlandsrevyen i kveld at dei benytta traktor med doble hjul framme og bak for å frese opp og lage spor Såg ut til å vere ein eigenutvikla sporleggar.
    Velkommen i Bøafeltet i moron kveld.

  28. Dag sier:

    Det er med stor undring eg les at sjefstrenaren er uroleg for skrivaren; vedkommande er i bra slag, han har trena 3 dagar sist veke, totalt utan gangsperre. Han har nok vore sprekare tidlegare i livet, men kven kan frikjenne sag frå dette?
    For øvrig er det å seie at eg har til hensikt å møte i morgon kveld, med blanke ark og skarpslipt fargestift. Eg er i utgangspunktet 2 referat bak red group, men har henta inn det eine, det andre er godt i gang, og begge vil ligge i dykkar elektroniske postkasser i god tid før treninga i morgon/sia.
    Elles er her mykje forvitneleg lesnad om treningsleirar, maratonløp og treningstilhøve på bortoverski.
    Eg ser fram til eit fruktbart møte i morgon kveld!

  29. Asbjorn sier:

    Takk for eit hyggeleg medlemsmøte, sjølv om eg ikkje greidde å følgje med i sporet på «mine saker», men det greidde vel skrivaren. Takk til Sverre for godt og lunt lokal, og god servering. Håpar ryggen ordnar seg. I kveld var det ypperlege forhold i lysløypa, både for klassisk og skøyting.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.