Treningar 2021

Lørdag 2.jan 2021

Ingen tid å miste, og dermed var treningane i gang igjen i det nye året. 12 stk. møtte i dag og her er namna på dei heldige: Ering-Kjell (gangar), Johnny, KjellN, KJellS, Kjellaug, Leif, Magne, Roald, Rune, Sverre(gangar), Turid(gangar) og Aase-Britt. Det må også nemnast at vi har nok eit jublileum: KjellS er blitt 84 år, og den eldste av oss. Han viser veg for alle oss andre med sin fantastiske fysikk og halding.

I dag vart vi minna om at det faktisk er vinter no, og med skummelt glatt snøføre måtte vi leite litt etter ein brukbar plass å trene. Vi fann ut at gangvegen fekk duge, sjølv om det var snø og ujamnt. Økta vart sånn: 6x500m intervall. Pausane var ca. 1,5 min. Johnny var først på alle draga. I starten følgde KjellN ganske nær, men det vart etterkvart lenger avstand. Magne og Aase Britt hadde dei neste plassane. Det gjekk lett nedover på dei 3 førte, men som venta tyngre heimover. Godt å vere i gang igjen var det.

Ver og føre: Ca. 0 grader, snø og periodevis glatt. Det var likevel brukbart på gangvegen ned til Flugelona og oppatt.

—————————————-
09.01.2021:
Årets andre gubbeøkt, og det med strålande frammøte. Heile 18 stk. møtte og ein av dei var debutant: Kjell Skeide. Han bur sentralt til på sørsida og har sett oss springe forbi huset sitt i mange år. Og, endeleg i dag tok han mot til seg og stilte opp. Velkommmen! Også var det kjekt at Morten Årset var tilbake, etter nokre sporadiske besøk i fjor. Namna på alle kjem her: Asbjørn, Gry, Heidi, Johnny, KjellN, KJellS, Kjell_Skeide, Kjellaug, Leif, Magne, Morten, Osmund, Roald, Rune, Siv, Turid(gangar) og Aase-Britt.

Det var litt usikkerheit med omsyn til føret, men etter å ha skjekka gangvegen langs E39 fann vi ut at her kan vi godt vere. Det vart ei «klassikar-økt»: 5xca500m frå Bøafeltet og opp til gamle-hotellet. Morten synte som den sterkaste, men var høfleg nok til å la Johnny følgje på dei 2 første. Deretter vart tempo auka og då vart det ca. 10m mellom desse. KjellN hadde heile tida sikker hand om tredje-plass. Bak der var det meir kamp om plassane. Magne, Asbjørn og Osmund veksla på det, og Aase-Britt var like bak, men ho måtte stå av etter å fått problem med leggen. Elles fullførte alle i fin stil!

Ver og føre: Sur vind frå vest, ca. 0 grader og snøføre.

——————————————–
17.01.2021:
Vi har hatt bak oss ei skikkeleg kald veke. Om det var det som gjorde at frammøtet var heller lite vitast ikkje, men det møtte 8 stk. til dagens økt. Asbjørn, Heidi, Johnny, Kjell-Olav, Leif, Magne, Roald og Torje.

Det vart «Tour de ski-økta» i dag. Det betyr: 4x500m intervall på sørsida før vi sprang inn i motbakken opp Indre Gjesdalsveg, og fekk 2x500m der. Torje var først som venta med Kjell Olav og Johnny deretter. Slik var det fram til siste tunge motbakken der Magne tok 3.plassen. Elles honnør til Heidi som sette «full gass» oppover på siste draget og sprang tappert til det var stopp. Det var hardt nok dette på ein kald dag.

Ver og føre: Ca. -12 grader og vindstille. Føret var stabilt og greitt.

——————————————
23.01.2021:
Vi balar med litt vinter for tida, men det er no januar, så det skulle vel berre mangle.. I dag var vi tilbake til godt gamalt oppmøte. !5 stk der 3 var gangarar. Her namna på alle: Ering-Kjell (gangar), Gry, Johnny, KjellN, KJellS, Kjellaug, Leif, Magne, Roald, Rune, Siv, Sverre(gangar), Torje, Turid(gangar) og Øystein. Spesielt kjekt å sjå sistnemnde på plass igjen. Han har hatt eit tøft år bak seg med diverse plager, men er no på full fart tilbake.

Oddsen for å finne godt feste var i utgangspunktet liten, då det hadde vore ein dag med skikkeleg slapseføre. Men, sanneleg på gangvegen var det faktisk ganske så ok, og såpass ok at sjefstrenar fann ut at vi skulle ha ei «fartsøkt»! 10x300m med pausar på drygt minuttet vart kommandert. I dag fekk Johnny lov å vere einsam i tet, truleg mest fordi Torje fekk problem med ein øm legg, og måtte søkje plass lenger bak. Elles var det forholdsvis «ryddig» med KjellS, Magne og Gry på dei neste plassane. VI legge merke til at Magne sakte men sikkert kjem framover i feltet. Som før sagt: Det hjelp å trene, og i haust har han vore flinkare med dens slags enn på fleire år. Oppsummmert kom alle seg fint i gjennom økta, og kunne ta helg med godt samvit.

Ver og føre: Ca. +1 grader, opphaldsver og vindstille. Snøføre, men god brøyting gjorde at dette gjekk bra.

——————————————-
30.01.2021:

Rapport kjem seinare

—————————————–
06.02.2021:

Rapportkjem seinare

—————————————
13.02.2021:

Rapport kjem seinare

——————————
20.02.2021:
Det har vore tynt med rapportar frå dei siste treningane, og iallefall på dei 2 siste var det tynt med frammøtet også. Årsaka var det voldsomme kulden vi hadde i over 2 veker. Men, i dag var vi tilbake i godt gamalt gjenge med 14 stk på plass. Her er dei heldige: ErlingB, Gry, Johnny, KjellN, KjellS, Kjellaug, Magne, Osmund, Roald, Rune, Torje, Turid (gangar), Øystein og Aase-Britt.

Det var nesten litt vårleg i dag, og sørsida var snø- og isfri, så då vart gamle trakter oppsøkt. Eit anna godt teikn er at vi ikkje trengte refleksvesten lenger. Sjefstrenaren, som er på tilvenning etter nok ein skade, tok gjengen med inn til området ved «Stampesletta». Der vart følgjande økt gjennomført: 1000-800-600-400-200m. Pausar 2-1,5 min. Torje tok som venta teten, men i dag var det god plass bak han. 50-60m minst på første draget, litt mindre etter kvart. Ei solid åpning på 3.40, der KjellN og Osmund hadde dei neste plassane. Torje var først på alle, men det vart litt bytte i rekkefølgja bak, då Osmund tok over 2.plassen og Johnny var oppe på 3.plass på eit par drag. På siste draget var som vanleg fullt anarki, der ingen heldt plassen sin (!) Vi trur det var Magne som var nr.2. Elles var damene godt med, og spesielt Gry og Aase-Britt synte ryggen til fleire av karane. Tidene vidare var omtrent sånn: 3.10-2.12-1.28-37.

Ver og føre: Supert! + 3 grader, vindstille og godt føre.

—————————————
27.02.2021:

Rapport kjem seinare.

————————————–
06.03.2021:
I den første treninga i den første vårmånaden i 2021 møtte heile 18 stk. opp for å få sin dose av trening og sosialt samvær. Det var desse: Asbjørn, Berny(gangar), ErlingB, Erling Kjell(gangar), KjellØ, Kjell Olav, Jan, Johnny, KjellN, Kjellaug, Knut, Magne, Roald, Rune, Turid (gangar), Sverre(gangar), Øystein og Aase-Britt.

For første gong i år tok vi oss utover sørsida av Jølstra og ute på Bakkeslåttene gjennomførte vi ei klassisk gubbeøkt: Intervall-drag frå H.Flatabø på ca.300m i svak motbakke. For første gong på asfalt! Vi gjennomførte 8 drag og det skilte seg fort ut ei tetgruppe (red-group). KjellØ og Kjell Olav låg først heile vegen med Johnny, Jan og KjellN deretter. Ser vi på tidene starta ein på ca. 68, men etterkvart gjekk det fortare, og spesielt siste draget var det full fres, og ei tid på 59 sek. Lenger bak var Magne stort sett i tet i gruppe-2. Ei god økt vart det!

Ver og føre: Ca. 0 grader, vindstille og overskya. Gode forhold for oss!

————————————-
13.03.2021:

Rune, Roald, Kjellaug, Gry, Magne, Osmund, JanS, Anders, KjellS, Turid

———————————–
20.03.2021:

Rune, Roald, ErlingB, Fredrik, Kjellaug, Erling Kjell, Gry, Aase-Britt, Torje, Magne, JanS, Anders, Turid, Kjell Olav

———————————–
27.03.2021:
Ja, det stundar til påske, og det vel sånn «vanleg» påskever vi har også… I dag kom det 13 stk. Det var 1 på sykkel, 2 gangarar og 10 lauparar. Namna: Anders, Asbjørn, ErlingB(sykkel), Erling Kjell (gangar), Gry, Johnny, Kjell Olav, KjellN, Kjellaug, Magne, Leif, Rune og Turid(gangar).

Det vart Golfvegen i dag og pyramideintervall 1-2-3-2-1 min. Pausane låg frå 1-2 min. Som venta var Kjell`ane først, og yngstemann var i tet på alle draga. Magne var stort sett nr.3 medan Gry og Johnny veksla på 4.plassen. Farten var slik at førstemann kom akkurat opp i krysset ved løa til Bjørkelien… Litt uvant kost for fleire slikt, så dette går nok fortare etterkvart.

Ver og føre: Ca. 5 grader og litt sur vind frå vest. Lett regn i starten, men det roa seg. Alt i alt heilt ok å springe.

————————————-
03.04.2021:
Det blir trena sjølv om det midt i påska. I dag var det «frivillig» oppmøte, og det var det 9 stk. som gjorde seg nytte av: Anders, Asbjørn, Johnny, KjellN, Magne, Leif, Roald, Rune og Aase-Britt.

Sjefstrenaren har ein plan om testløp kvar månad fram mot sommaren – omtrent som i fjor. Dvs. 3000-5000-10000m. I dag skulle vi få smake på farten og formen i denne samanheng: Den farten vi tenker å klare oå 10K i sommar skulle springast slik: 3000-2000-1000m. Pausar 2,5 og 2min. Både Johnny og Kjell hadde tenkt at 47.30 kan vere målet på 10K. Dvs. 4.45 pr. km. Slik vart det, men det gjekk fortare enn tenkt etterkvart. Magne låg nokre få meter bak «de nevnte herrer», men sprang vel eigentleg minst like fort, då han ikkje vart tatt igjen på heimturen. Tidene i tet: 14.09 – 9.15 – 4.24. Ikkje all verden, men vi er jo over 60 alle :-). Elles er Aase-Britt i god rute, trass i trøbbel med beina. Ho låg tett på karane, og ligg an til å klare godt under 50.00 på mila når den tid kjem. Vidare bakover var det ein god «klump» der Roald, Asbjørn og Leif låg.
Sjølv om det skulle vere høveleg lett trening var det fleire som oppdaga at det er ei stund sidan vi har prøvd slikt. Godt er det at det er nokre månader igjen.

Ver og føre: Ca. 4 grader, vindstille og flott løpsver.

____________________

10.04.2021

13 på plass i dag i eit skikkeleg vinterver. Det var Anders, ErlingB, Gry, Heidi, Johnny, Magne, Leif, Osmund, Roald, Rune, Torje, Turid (gangar) og Aase-Britt.

Det litt skadar i gjengen for tida… Både Aase-Britt, Johnny og Torje slit alle med ein dårleg legg. Dei to førstnemnde er nokolunde friske igjen, medan Torje må halde igjen ei stund til. Så er Osmund også ute, han med lårstrekk.

Dagens økt var 8 intervallar med ca 2min pause. 2×700-2×600-2×500-2x400m. Johnny fekk vere først på alle drag med Torje like bak. Vidare bakover var Magne, Gry og Aase-Britt, men både Roald, Heidi og Leif nådde fram til starten. Farten låg litt over 4.00 pr km i starten og litt under på dei kortaste. Alle kom igjennom uten nye skadar og det er bra.

Ver og føre: ca 2 grader, vind frå vest og undervegs ei solid snøbyge. Men, vegen var snøfri så då gjekk det bra.

————————-
24.04.2021:
Ja, vi er snart ferdig med 2. vårmånaden, men det kjennes ikkje slik. På ein småsur dag møtte likevel 13 stk opp til økta. Det var desse: Anders, ErlingB, Gry, Jan, KjellS, Kjellaug, Johnny, Magne, Leif, Osmund, Roald, Rune og Aase-Britt.

Etter litt nøling hos sjefstrenaren tok vi kursen ut på «prærien» på sørsida av Jølstra for å springe intervallar. Med tanke på årstida er det planen å køyre opp farten no framover. I dag var det 6x525m (nøyaktig) med 2,5 min pause. Osmund, som har vore litt anonym tidlegare i år, synte i dag gamle takter. Han drog til frå start og var nærmare 20m føre Johnny og Jan på første draget. Same viset var det på andre draget. På 3.draget fekk han kjenning med ein lårstrekk som har plaga siste tida, og stod av. Då måtte Johnny ta over på nr.4. Men, så starta det å lugge også for han, så dermed var Jan først på dei to siste. Magne hadde hand om 4.plassen med Gry og Aase-Britt deretter. Så var Roald beste av dei over 70. Tidene i tet var omtrent slik: 1.53-1.54-1.56-1.59-1.58-1.57. Elles skal nemnast at eldstemann i feltet, KjellS, synte gamle takter på siste draget, og pressa Roald til å ta i meir enn han hadde tenkt! Det er bra.

Ver og føre: Sur nordavind. Ca. 5 grader og lettskya. Vi ventar på våren no.

——————————
01.05.2021:
«Kom mai du skjønne milde».. Det var ikkje akkurat mildt i dag, men bra ver. Så vidt referenten har fått med seg møtte 11 stk. i dag. Her sortert etter frammøtelista: Rune, Roald, ErlingB, Leif, Kjellaug, Asbjørn, Magne, KJellN, Anders, KjellS og Turid (gangar).

Rune var trenar og hadde lagt opp til ei nærmast sprintøkt. Og noko anna «nytt» var at pausane var lengre enn vanleg. 7x300m var økta og gjekk føre seg ved Gjesdal Skule. KjellN var frontløpar i dag med Magne på hjul. Noko om fart og opptreden er ikkje rapportert, men alle kom seg heilskinna igjennom.

——————————-
08.05.2021:
Frigjeringsdagen vart feira med testløp. Dette var annonsert, men likevel kom 14 til testen 🙂 I tillegg var Turid med som gangar og KjellØ køyrde ei alternativ økt med 500metrar. Løpet gjekk frå Kjelsneset til Hammarsbakken og tilbake.
1. Osmund 12.51
2. Johnny 13.06
3. Kjell Otto 13.24
4. Kjell N 13.26
5. Gry 13.27
6. Magne 13.34
7. Aase-Britt 13.59
8. Roald 14.42
9. Asbjørn 15.12
10. Leif 15.45
11. Kjell S 17.01
12. Anders 17.53
13. Kjellaug

2000m: Runde 11.50

Som vanleg var det ei kvie å kommme i gang, men godt når det var ferdig.

Ver og føre: Det har vore ein sur dag i dag, men akkurat når vi var ute vart det ok. Litt motvind innover og ca. 5-6 grader.

————————-
16.05.2021:

Rapport kjem.

————————-
22.05.2021:
Pinseafta i dag så kl. 17:00 ringt kyrkjeklokkene for både oss og andre. 11 stk. var på plass: Gry, Johnny, KjellS, Kjellaug, Knut, Magne, Leif, Osmund, Roald, Rune og Øystein.

Det er planlagt testløp på 5000m om tre veker. I den samanheng var oppgåva å springe 5x1000m i omtrent det tempoet du trur du klarar på testen, og gjerne litt fortare. Pausane låg på ca. 1,5 min. Osmund tok tidleg teten og der vart han værande. Deretter kom Johnny, Gry, Magne og så ein gjeng der vi fann Roald, Øystein, Kjellaug, Knut og kanskje andre. Osmund var sterk i dag og hadde ca. desse tidene: 4.17-4.11-4.12-4.05-3.55. Johnny opererte rundt 4.20 og avslutta med 4.10. Gry var ikkje langt bak. På siste draget såg vi at fleire tok litt meir i og vart klokka inn på gode tider.

Ver og føre: T-skjorte i dag, og det var til og med nokre som stilte i shorts! Kjekt at våren er komen.

—————————-
29.05.2021:
I slikt flott sommarver som vi har no var det mange som sikkert hadde andre aktivitetar enn å vere med oss…. Likevel 9 ihuga kom og fekk seg ein dose med trim og prat før helga. Det var desse:
Roald, Rune, ErlingB, Leif, Gry, Magne, KjellN, KjellS og Kjell Otto.

Folket er interessert i fart no, så då vart det 5x300m med 3min pause(!!). Dette føregjekk ved Gjesdal gamle skule. Etter det vi har høyrt var Kjell Otto første med KjellN og Magne deretter. Det er ikkje rapportert om kva tider som vart oppnådd, men vi trur det må vere årsbeste!

Ver og føre: Det er rett og slett sommarver no. Over 20 grader og lite vind.

*************************************

HAUSTSEMESTER:

21.08.2021:
Då var vi i gang med haustsemesteret. Som vanleg er frammøtet litt svakare enn elles i året, då veret er fint og gubbane er «over alle haugar» på diverse aktivitetar. Likevel 8 stk. møtte, og av dei var det 2 nye! Det var Jostein Skår Støfring og Trond Gjesdal. Her er namna: ErlingB, fredrik, Jan, Jostein, Kjellaug, Kjell Otto, Trond og Trude Rambøl (gangar).

Det vart Kjell Otto som vart trenaren i dag. Det vart ei ny økt med 5 x 700m. Dette føregjekk inne på sørsida. Referenten har ikkje fått seg fortalt korleis dette gjekk føre seg,så det får vi kommme tilbake til.

Ver og føre: Tidenes sommar varar og varer. Så også i dag. Langt over 20 grader og sol!

—————————

28.08.2021:
Igjen ein dag med 8 frammøtte, men her var nokre nye i høve til førre gong. Her er alle: Asbjørn, ErlingB, Jan, Johnny, Kjellaug, Kjell Otto, KjellS og Roald.

Sjefstrenaren fann ut at vi måtte teste det nye dekket i lysløypa. Så dermed var det bakkeløp der ute. Bakken er ca. 200m og vi sprang opp 8 gonger. Jan og Kjell Otto var først, og mest Jan. Ein starta med ca. 55 sek, men det gjekk raskare og raskare. Siste draget gjekk på 45 sek. Bak desse nemnde herre låg helste Asbjørn, Roald og Johnny. Også KjellS tok seg godt frmaover på siste draget.

Ver og føre: Kort og enkelt supert!

——————————
02.10.2021:
Lite logging av treningane siste månaden. Men, det har vore trena jamnt og trutt. I dag var det 13 stk. på plass som gjennomførte med stil. KJekt at Jostein S. Støfring er med igjen. Her er namna på alle: Asbjørn, ErlingB, Erling Kjell (gangar), Gry, Johnny, Jostein, KjellS, Kjell Otto, Knut, Leif, Roald, Rune og Turid (gangar).

I dag besøkte vi den nygrusa lysløypa og gjennomførte her 6x200m motbakkedrag. Kjell Otto var først på alle, og det gjekk fortare og fortare: 53-54-53-52-51-45. Johnny og Jostein var forholdsvis nær i starten, men på siste draget var dei begge skikkeleg distanserte. Vidare bakover fann i vi Gry, Asbjørn og Roald. Ei grei økt som er skånsom for beina.

Ver og føre: Flott haustver. Ca. 14 grader og lettskya. Supert!

———————————–
23.10.2021:
Ein gjeng på 9 stk. var på plass «då klokka klang»! Det var lite meinte Roald, då det var 22 stk. på same dag i fjor… Sant nok, men faktum er at vi er så sabla opptekne med andre ting i denne gjengen. Dei som var dei heldige i dag var: ErlingB, Kjell Otto, Kjellaug, Knut, Leif, Magne, Roald, Rune, og Turid (gangar).

Det var kanskje siste turen rundt golfvegen i år, då det snart blir for mørkt. 2min-drag var økta og Magne var sjefstrenar. Han kommanderte 5 drag, og melde frå om dersom førstemann ikkje var komen inn på bakketoppen aust for ferien, vart det eit drag til. Kjell Otto, som var først heile vegen, tok verkeleg ansvar på siste draget og klarte akkurat det. Det vekte åtgaum i flokken, så alle jogga nøgde heimatt.

——————————————-

30.10.2021:
Det blir trena og frammøtet er stigande. Roald var uroa over manglande frammøte førre veke, og fekk dag svar på tiltale då heile 16 stk. møtte. Her er dei: Asbjørn, ErlingB, Gry, Jostein, KjellN, KjellS, Kjell Otto, Kjellaug, Knut, Leif, Magne, Roald, Rune, Trude (gangar) og Aase-Britt.

Ein ny trasè vart prøvd i dag. Den såkalla «nyevegen» frå grustaket aust for garden til Jostein Øvrebø og opp mot lysløypa. Vi snakkar om 1min-drag og det vart sprunge 10 stk. Referenten har begrensa opplysningar om kva som skjedde utover at Kjell Otto var først. Ein vil tru at bak han fann vi Gry, Aase-Britt og KjellN….??? Kanskje tek ein feil?

Ver og føre: Fint haustver på Jølster denne dagen.

06.11.2021:
Vi er komne inn i november og første økt med vintertid. Det synte igjen på frammøtet då heile 17 stk. var på plass i dag. Det er vel så langt haustens rekord. Det var som var her: Anders, Asbjørn, ErlingB, Gry, Henning, Johnny, KjellS, Kjell Otto, Kjellaug, Knut, Leif, Magne, Roald, Rune, Tordis (gangar), Torje og Aase-Britt. Kjekt å sjå at Henning har funne oss igjen etter laaaaaangt fråvær 🙂

Ja, den alltid skada sjefstrenaren, var forsyne meg her i dag og «jaga» gjengen bort på gangvegen langs E39. Her vart ei klassisk økt gjennomført: 5x500m frå Bøafeltet og opp til (tidlegare) Jølster Hotell. Åpningsfarten var «forsiktig», men det auka på etterkvart. Det var ein trio der framme som bestod av Henning, Torje og Kjell Otto. Bak der kom ein ny trio: Aase-Britt, Gry og Johnny. Deretter vart det eit godt stykke bak til resten. Dvs. Asbjørn fekk skikkeleg «fyr» på maskina og var framme med damene på dei to siste. Tidene i front var omtrent slik: 2.12-2.08-2.04-2.04-1.56. Jau, det var no kjekt å vise seg fram i Vassenden Sentrum sjølv publikum glimra med sitt fråvær!

Ver og føre: Kort og godt flott! Ca. 5+, vindstille og overskya.

————————–
13.11.2021:
Strålande frammøte og ny haustrekord! 18 stk! Det var denne gilde flokken: Anders, Asbjørn, Johnny, Jostein, KjellS, Kjell Olav, Kjell Otto, Kjellaug, Leif, Magne, Roald, Rune, Tordis (gangar), Torje, Tor Magne, Trond, Turid (gangar) og Aase-Britt.

I lysløypa er det no god grusveg og her er… akkurat «lys». Vi prøvde her ein ny trasè på intervallane. Det var på kanten av «brattebakken» og opp til grinda. Distanse ca. 270m i svak motbakke. Her sprang vi opp 10 gonger. Torje og Kjell Olav var først heile vegen, men både Johnny, Trond og Jostein var nær. Vidare bakover såg vi Tor Magne og Magne. Farten låg lenge rundt 1.05, men på dei to siste var dei to i tet nede i 1.02 og 59.
Det var ei positiv erfaring, dette strekket, så det blir nok prøvd på nytt.

Ver og føre: Lettskya, vindstille og ca. 5 grader. Kjekt å vere ute!

—————————–
20.11.2021:

Det blir trena – Rapport kjem.

—————————-
27.11.2021:

Det blir trena – rapport kjem.

—————————-
04.12.2021:

Det blir trena – rapport kjem.

—————————–
11.12.2021:

På ein roleg vinterdag møtte 16 stk. til økta. Her er dei: Asbjørn, ErlingB, Finn, Henning, Johnny (gangar), KjellS, Kjell Otto, Kjellaug, Knut, Leif, Magne, Roald, Rune, Sverre (gangar) Tordis (gangar) og Turid (gangar).

Tradisjonen tru: Nest siste møte før jul er «tentamen». Og den er også tradisjonell: 20x200m intervall med ca. 1 min pause. Etter litt leiting fann fungerande sjefstrenar ut at gangvegen frå Einehojen og inn mot Bøafeltet var eigna. Det var kjekt å registrere at alle løparane fullførte, og det i fin stil. Etterpå var stemningen god, og vi tok lett på heimveg.
NESTE LAURDAG ER DET JULEAVSLUTNING MED FRAMMØTE VED SKIHUSET I BJØRKELIA.

Ver og føre: Roleg vind, varierande snø og isdekke. Ganske så ok.

Comments are closed.